No rītdienas līdz 20. janvārim Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) piedalīsies starptautiskajā tūrisma gadatirgū "Matka 2013" Helsinkos, Somijā, reklamējot Ventspili, informēja Ventspils TIC vadītāja vietniece Inga Aulmane.

Izstādē Ventspili popularizēs kā tūrisma galamērķi ar daudzveidīgām atpūtas un izklaides iespējām, īpaši ģimenēm ar bērniem. Izstādes apmeklētāji būs Helsinku iedzīvotāji - potenciālie tūristi, tūrisma aģentūras un tūrisma operatori, kā arī pārstāvji no citām Somijas pilsētām un reģioniem.

Interesentiem būs pieejama Ventspils tūrisma brošūra somu un angļu valodā un citi informatīvie materiāli par pilsētas tūrisma objektiem un naktsmītnēm. Ventspils pirmo reizi materiālus somu valodā sāka izdot 2010. gadā. Drukātie tūrisma materiāli tiks nogādāti arī Latvijas vēstniecībā Helsinkos.

Ventspils pārstāve izstādē strādās Latvijas stendā, kura darbību organizē Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūra. Latvijas dalību šajā un vēl vairākās tūrisma izstādēs līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: