Laikraksta “Ventas Balss” pirmdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ledus izgājis bez paliem

Ventā izgājušais ledus bez jebkādām problēmām aiznesis līdzi arī izkusušo decembra sniegu un Jaungada lietus ūdeņus, tādējādi mazinot plūdu draudus pavasarī. Ledus izgājis arī Latvijas centrālās daļas upēs, vietām izraisot piekrastes daļu applūšanu.

Pavasarī ķersies pie Ledus halles rekonstrukcijas

Tiesības veikt Ledus halles rekonstrukcijas pirmās kārtas būvdarbus atklāta konkursa rezultātā ieguvis uzņēmums Pilsbūve, bet tos sākt paredzēts aprīlī.

2.lpp. Viedoklis: “Der smagam augumam” laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Marlena Zvaigzne

«Jaunu gadu bieži pieņemts sākt ar jaunu apņemšanos, bet es nolēmu turpināt iesākto. Pagājušajā gadā pēc ilgiem meklējumiem atradu savu sportisko vietu un sāku apmeklēt ūdensaerobikas nodarbības. Protams, mazajā baseinā, jo neprotu peldēt un gribu kūņoties klusi un nemanāmi.»


3.lpp.

Veidos jaunu pieturu pie kapiem

Meža kapi kļuvuši plašāki, tādēļ pēc iedzīvotāju ierosinājumiem pašvaldība izskata iespēju pagarināt autobusa maršrutu.

Valsts izmaksā morālo kompensāciju

Ventspils mērs Aivars Lembergs tā saucamajā Grinberga lietā beidzot saņēmis visu morālā kaitējuma atlīdzību no Latvijas valsts.

Šogad sāk pilnveidot lidostu

Uzsākta vairākus gadus lolotā lidostas attīstības projekta īstenošana. Tas ļaus jau nākamgad atklāt regulāru gaisa satiksmi ar tuvējām valstīm.

4.lpp. Vide.Vāc segas patversmes dzīvniekiem

Mākslas studija VINcenta uzsākusi palīdzības akciju dzīvnieku patversmei Rembo. Šoreiz akcents likts uz segu vākšanu – lai ziemas aukstumā suņiem būtu silti paklājiņi, kur gulēt un ķepas sasildīt.

Dārzkopju darbi ziemā

Neskatoties uz to, ka ir janvāris, laika apstākļi atgādina agru pavasari. Dārzkopjiem sāk niezēt zaļie īkšķīši. Un pareizi ir, jo janvārī ne tikai jāsaplāno šogad dārzā īstenojamās pārmaiņas, bet arī jāsēj pirmās sēklas stādu ieguvei.

Gada dzīvnieki – kākulis, matonis, raibspārnu smiltājsisenis

5.lpp. Skatuve.

6.lpp.Sports. Futbolisti uzsākuši gatavošanas sezonai

FK Ventspils futbolisti, gatavojoties jaunajai sezonai, paspējuši aizvadīt jau pirmo treniņnometni. Patiesi priecīgs un apmierināts ir komandas galvenais treneris Jurģis Pučinskis, uzskatot, ka viņa padotie tajā ir ļoti labi pastrādājuši.

Jaunajiem hokejistiem divas bronzas

Ventas 2002 spēlētāji piedalījās divos hokeja turnīros – viens no tiem notika tepat Ventspilī, bet otrs – Daugavpilī – un spēja izcīnīt divas trešās vietas.

Volejbolisti trešo reizi iegūst Talsu kausu

VK Ventspils otro gadu pēc kārtas un trešo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē triumfējis Talsu kausa izcīņas turnīrā volejbolā, finālā pārspējot vienus no saviem sīvākajiem šīs sezonas sāncenšiem Latvijas volejbola 1. līgas čempionātā – Ziemeļkurzemes spēlētājus.

7.lpp. Pieturas punkts - Nīcciems

Šā gada pirmajā nedēļā Puzes pagasta Nīcciemā valda īsti pavasarīga noskaņa – no krastiem izkāpusi Stendes upe, kurā rotaļājas draiski saules stari. Ventas Balss centās izzināt, kā dzīvo upes krastā mītošie ļaudis.  

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: