Ventspils novada dome par 94 000 eiro iegādāsies trīs jaunas un vienu mazlietotu automašīnu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Pašvaldība iegādāsies divus jaunus "Volkwagen Caravelle" mikroautobusus, jaunu mazlitrāžas vieglo automašīnu "Volkswagen Golf" un mazlietotu 2013.gada izlaiduma automašīnu "Volkswagen Tiguan". Saskaņā ar iepirkuma procedūras rezultātiem automašīnas par 93 926 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa pašvaldībai piegādās SIA "Moller Auto Ventspils".

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks (ZZS), mikroautobusi paredzēti pagastu pārvalžu vajadzībām. Viens mikroautobuss tiks nodots Jūrkalnes pagasta pārvaldei. Pēc Jūrkalnes pamatskolas slēgšanas Jūrkalnei vairs nebija nepieciešams autobuss skolēnu pārvadāšanai, tāpēc tas novirzīts bērnu pārvadāšanai citā pagastā, taču arī Jūrkalnes pagastam ir vajadzīgs savs transports, skaidroja Mucenieks. Piemēram, mikroautobusu varēs izmantot Jūrkalnes pagasta etnogrāfiskais ansamblis "Maģie suiti", lai nokļūtu uz pasākumiem. Tas tiks izmantots arī sociālo darbinieku, bāriņtiesas, bibliotēkas u.c. iestāžu vajadzībām, bet nepieciešamības gadījumā apkalpos arī Ziru un Užavas pagastus.

Otrs mikroautobuss tiks nodots Piltenes pilsētas un pagasta pārvaldei, nomainot veco mikroautobusu. Arī to plānots izmantot dažādiem mērķiem, tostarp arī skolas un bērnudārza vajadzībām.

Vieglo automašīnu "Volkwagen Golf" nodos novada bāriņtiesas lietošanā, bet mazlietoto pilnpiedziņas automašīnu "Volkswagen Tiguan" - pašvaldības uzņēmumam "Ugāles nami", kas jau sācis īstenot savus plānus par darbības izvēršanu plašākā novada teritorijā arī ārpus Ugāles.

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • 0
    gg65 25.11.2016, 16:16:47

    Kāpēc netika pirkti VW Phaeton jauni?

  • 0
    yolo 25.11.2016, 17:52:33

    Gan jau ar konkursu viss kārtībā, ka kārtējo reizi mollers vinnē

  • 0
    Gints Linde 26.11.2016, 13:03:54

    Skaisti : "Mazlitrāžas vieglo automašīnu "Volkswagen Golf" ". Uzsvars uz "Mazlitrāžas" ...

  • 0
    Barons 26.11.2016, 16:03:36

    To ir vien fein auto,ja tig ražots iekš Vāczem.
    Bet pie man Volg GAZ-21 tie klāt nestāv,le zinat.

  • 0
    Novadnieks 28.11.2016, 11:29:58

    Vai tad prātīgāk nebūtu nopirkt DACIA automašīnas,kuras ir daudz lētākas.Jautājums ir vēl,vai tie autiņi vispār ir vajadzīgi?Bez minētiem pirkumiem tie mūsu kungi vizinās jau tā uz nebēdu ar tiem dienesta autiņiem,bet būs vēl.Interesants ir aŗī fakts,ka Piltenei tiks iedots mikro autobuss,lai gan Piltenes parazīti jau tā vizinās ar ideālu mikriņu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: