Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks un priekšsēdētāja vietnieks Māris Dadzis piektdien, 25. oktobrī, Pāvilostā piedalīsies sapulcē, kas tiek rīkota sadarbībā ar Helsinku pilsētas Vides centru un biedrību "Baltijas krasti".

Paredzams, ka uzrunu sapulcē teiks Pāvilostas novadadomes priekšsēdētājs Uldis Kristapsons un Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājs Andris Jaunsleinis, par piekrastei aktuālo jautājumu virzību un turpmākajiem politiskajiem izaicinājumiem runās Latvijas Piekrastes pašvaldību apvienības valdes priekšsēdētājs Edmunds Pētersons.

 

Tiks runāts arī par vadlīnijām krasta aizsardzībai pret eroziju, par šo jautājumu referēs biedrības "Baltijas krasti" pārstāvji Līga Brūniņa un Jānis Lapinskis, savukārt Kurzemes plānošanas reģiona projektu vadītāja Ligita Laipeniece stāstīs par dalību organizācijas "KIMO Baltic" projektu sagatavošanā un pašvaldību iesaistīšanos kopīgos projektos, bet VARAM Telpiskās plānošanas departamenta Telpiskās plānošanas politikas nodaļas vecāka eksperte Dace Granta un viņas kolēģis Mārtiņš Grels runās par nākamā Eiropas Savienības fondu programmēšanas perioda iespējām attiecībā uz piekrastei specifiskām aktivitātēm un atbalstu uzņēmējdarbību veicinošas publiskās infrastruktūras attīstību piekrastē.

 

Latvijas Piekrastes pašvaldību apvienības pašvaldību vadītāju sapulcē paredzētas arī valdes un priekšsēža vēlēšanas. Līdz šim valdē darbojās arī Ventspils novada pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Māris Dadzis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: