Ventspils novada pašvaldība izsludina Ventspils novada 2013. gada fotoattēlu konkursu, kurā aicina piedalīties gan profesionālus fotogrāfus, gan amatierus.

Fotokonkursa mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Ventspils novada fotoattēlu atlasi Ventspils novada pašvaldības 2014. gada reklāmas materiālu – tūrisma brošūras, kalendāra un citu izdevumu – sagatavošanai.

 

Katrs konkursa dalībnieks var iesniegt ne vairāk kā 20 fotoattēlu. Iesniegtajiem darbiem jāraksturo Ventspils novada saimnieciskā darbība, kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi, iedzīvotāji un viesi ikdienā un svētkos.

 

Konkursa komisija, kuras priekšsēdētājs ir novada domes priekšsēdētāja vietnieks Māris Dadzis, izraudzīsies 120 darbus, kurus izmantos reklāmas materiālu sagatavošanai, šo attēlu autori saņems autoratlīdzību. Fotoattēlu atlases kritēriji būs darbu mākslinieciskā vērtība un Ventspils novada veiksmīgs un pozitīvs atspoguļojums.

 

Piedāvājumi fotokonkursam jāiesniedz līdz 2013. gada 8. novembrim plkst. 17 Ventspils novada pašvaldībā, Skolas ielā 4, 9. kabinetā (interesēties katru darba dienu no plkst. 8 līdz 17). Turpat var iepazīties ar konkursa nolikumu, kas publicēts arī Ventspils novada pašvaldības mājas lapā: www.ventspilsnovads.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: