Sestdien plkst. 12.00 Ugālē, tautas namā "Gaisma", notiks veselības diena "Esi sveiks un vesels!".

Tādējādi ugālnieki ar Ventspils novada pašvaldības finansiālo atbalstu vēlas popularizēt veselīgu dzīvesveidu, piedāvājot pasākuma dalībniekiem uzzināt, cik vērtīga ir latviskā pirts, kā tā atjauno fiziskos un garīgos spēkus. Pie tautas nama būs burbuļpirtiņa, kurā varēs saņemt veselīgu pērienu, tādēļ jāņem līdzi dvielis.

 

Notiks arī saruna par augu dziedniecisko spēku. Speciālistes Jolitas Andersones-Mališevas vadībā būs iespēja izmēģināt "Ionic detox" procedūru, kas attīra organismu no toksīniem un atjauno enerģiju, savukārt nūjošanas instruktore Ilona Kursīte demonstrēs pareizu nūjošanas tehniku un kopā ar interesentiem dosies nelielā pārgājienā.

 

Ārstnieciskā vingrošana speciāliste Zanda Blumfelde izstāstīs, kādas fiziskās aktivitātes piemērotas katram un rosinās iesaistīties vingrošanas grupā. Par savu pieredzi, peldot ziemā, stāstīts vietējais ronis, speciāliste Olita Maltavniece iepazīstinās ar Folla diagnostiku, bet masiere Aija Armuška paskaidros, kā ķermeni ārstē, izmantojot klasisko masāžu.

 

Visu dienu klubs "Termomikss" pārstāvji stāstīs, kā viegli un ātri var pagatavot daudzveidīgus veselīgus ēdienus un dzērienus, savukārt ārste Ilva Cērpa mērīs asinsspiedienu.

 

Veselības dienas dalībniekus cienās ar zupu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: