Biedrība „Zilpodze” sadarbībā ar Ventspils novada pašvaldību īstenojusi projektu „ Užavas pagasta pirmsskolas vecuma bērnu atpūtas un sporta laukuma izveide”.

Tas darīts, lai uzlabotu brīvā laika pavadīšanas iespējas Užavas pagasta pirmsskolas vecuma bērniem un veiktu teritorijas labiekārtošanu.

 

Užavas pamatskolā ir izveidota pirmsskolas vecuma bērnu grupa, kurā uzturas un mācās mazie užavnieki no 1,5 līdz 6 gadu vecumam. Bērnu vecāki ir nodarbināti arī zivsaimniecības nozarē, tādēļ meitenes un zēni uzturas izglītības iestādē no plkst. 8 līdz 18. Līdz šim bērniem nebija rotaļlaukuma, kur saturīgi pavadīt brīvo laiku, bet nu pie izglītības iestādes izveidots īpašs laukums ar dažādiem aprīkojumiem, piemēram, līdzsvara baļķi, zviedru sienu, mājiņu, šūpolēm.

 

Drošības nolūkos teritoriju apjož koka žogs, bet rotaļu laukums ir pieejams visiem Užavas vai citu pagastu bērniem. Projekts īstenots, izmantojot Eiropas Zivsaimniecības un novada pašvaldības finansējumus. Projekta kopējās izmaksas – 8500 latu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: