Ventspils novada domes deputāti, atklāti balsojot, novada pašvaldības izpilddirektora vietnieka amatā iecēluši Ināru Bērtulsonu, kurš līdz šim, kopš 2012. gada 1. februāra, strādāja Ventspils novada pašvaldības administrācijas Komunālās nodaļas vadītāja amatā.

Lai novada pašvaldībā nodrošinātu pašvaldībai deleģēto autonomo funkciju un no tām izrietošo pārvaldes uzdevumu izpildi, sakarā ar pašvaldības domes vadības strukturālajām izmaiņām, tika sadalīti darbinieku pienākumi pašvaldības kompetencē esošo jautājumu un uzdevumu izpildei, novada amatu sarakstu papildinot ar jaunu amatu – novada pašvaldības izpilddirektora vietnieks.

 

Bērtulsons ir beidzis Lauksaimniecības akadēmiju un ieguvis inženiera hidrotehniķa kvalifikāciju. Bērtulsona iepriekšējā darba pieredze un prasmju kopums komunālās saimniecības un autoceļu uzturēšanas, ekspluatācijas un budžeta plānošanas jautājumos ļāva iegūt labāko rezultātu Ventspils novada pašvaldības izsludinātajā administrācijas Komunālās nodaļas vecākā speciālista amata konkursā. Darbu Ventspils novada pašvaldībā darbu Bērtulsons uzsāka 2011. gada 10. janvārī.

 

Bērtulsons ir pierādījis savu augsto profesionalitāti un kompetenču līmeni, viņam ir labas komunikācijas spējas, prasme patstāvīgi organizēt savu darbu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: