Laukumā pie Stiklu speciālās internātskolas uzstādīti vairāki āra trenažieri, ko nu izmantot varēs gan skolas audzēkņi, gan pagasta iedzīvotāji un viesi.

Piedaloties Eiropas Savienības Lauku attīstības programmas pasākuma "Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā" projektu konkursā, Stiklu speciālā internātpamatskola tikusi pie iespējas uzstādīt vairākus āra trenažierus.

Tas, beidzoties mācību gadam, arī izdarīts. Puzes pagasta Stiklos izveidots aktivitāšu laukums ar pieciem daudzpusējiem āra trenažieriem, kas paredzēti dažādu muskuļu grupu stiprināšanai. Vienlaicīgi tos var izmantot 11 cilvēki. «Jau pirmajās dienās vērojama ļoti liela interese par jauno iespēju, arī bērni ar dažādiem fiziskās un garīgās attīstības traucējumiem steidz izmēģināt jaunās aktivitātes,» stāsta Stiklus Speciālās internātpamatskolas direktore Lienīte Alsberga.

Projekta kopējās izmaksas ir 5365,15 latu, bet iepirkumā par āra trenažieru piegādi un uzstādīšanu uzvarēja SIA Z Company.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: