Ventspils muzejs pirmssvētku laikā piedāvā skolēnu grupām un pirmsskolas audzēkņiem jaunas radošās darbnīcas un izglītojošās programmas.

Amatu mājas muzeja pedagogs Ziemassvētku laikā aicina pirmsskolas iestādes un visa vecuma skolēnus uz nodarbībām Radīsim gaismu paši! Nodarbības laikā bērni rakstīs vēstules Ventspils pansionātā «Selga» iemītniekiem, Ventspils slimnīcas bērnu nodaļas pacientiem, veidos noformējumus aploksnēm, mācīsies kā pareizi rakstīt vēstules, kā arī tiks pārrunāts jēdziens « labdarība », un tas, ka arī bērni var nodarboties ar labdarību.
Visas nodarbības ar iepriekšēju pieteikšanos – Amatu mājas muzeja pedagogs Marta mob. 26385346.

Livonijas ordeņa pils egle gaida savus pušķotājus, jo radošajā darbnīcā Dāvana pils eglei kopā ar muzeja pedagogu varēs apgūt ne tikai dažāda veida telpisku bumbu darināšanu eglei, bet arī jaunas iemaņas Atklātnīšu meistardarbnīcā. Visas nodarbības ar iepriekšēju pieteikšanos – Livonijas ordeņa pils muzeja pedagogs Ilva mob. 29590093.

Piejūras brīvdabas muzejā mīt dažādi zvēri, - pa zariem lakstī vāveres, stropos dūc bites, un stāsta, ka savas takas iestaigā arī rūķi. Muzeja pedagogs Zane Kugelberga aicina doties kopā šajās takās un meklēt rūķu pēdas Piejūras brīvdabas muzejā. Rūķu takas nodarbības ar iepriekšēju pieteikšanos – muzeja pedagogs Zane mob. 27188532.

Informācija par cenām http://muzejs.ventspils.lv/livonijas-ordena-pils/pakalpojumi/

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: