Šonedēļ un nākamās nedēļas nogalē mūzikas gardēžiem ir iespēja Ventspilī un novadā apmeklēt koncertus. Savai gaumei piemērotu atradīs gan bardu, gan rokenrola, gan simfoniskās mūzikas cienītāji.

Ceturtdien, 6. martā, plkst. 19 Ventspils Kultūras centrā notiks koncerts veltīts visām daiļā dzimuma pārstāvēm – sievietēm. Mātēm, vecmāmiņām, māsām, draudzenēm, visiem – koncertā uzstāsies skolēni no bērnudārza Zvaigznīte, kolektīvs Konfeti (vadītāja Ļ. Basmanova) deju grupa Benefis (vadītājs V. Antonoviča), Glamour Dance (vadītāja K. Berežnaja), Dance of soul un Funky flame (vadītāja S. Grundmane), solisti A. Kolupajevs, K.Brūvere, M. Morozova, V. Čuvīzova, K. Bindere, I. Serins, J. Saksaganskis, A. Mirvis, V. Zagoruļko.

Piektdien, 7.martā, plkst.19 Pārventas bibliotēkā koncertēs trio Kameransamblis.lv- flautiste Rūta Īzāka, čellists Mārcis Kuplais un pianiste Ilze Zvaigznekalne. Koncertam sagatavota īpaša programma, kas ar savu dažādību noteikti iepriecinās ikvienu klausītāju. Trio izpildījumā izskanēs gan dzīvespriecīgi un enerģiski skaņdarbi, piemēram, Karla Marijas Vēbera un Filipa Gobēra Trio, gan arī nopietnāki – Makša Bruha Kol Nidrei, Roberta Šūmaņa Trīs fantāzijskaņdarbi, kā arī Ričarda Kamerona-Volfa Lapis Lazuli flautai un klavierēm.

Savukārt nākamajā piektdienā,14. martā plkst. 19 Ventspils Kultūras centrā uz grandiozu koncertu ielūdz grupa Big Al&The Jokers. Tie ir deviņi atraktīvi mūziķi, viena no retajām Latvijas grupām, kas uzstājas tik lielā sastāvā ar pilnu pūtēju sekciju, padarot iespējamas sarežģītas labāko swing, rhythm’n’blues, rock’n’roll skaņdarbu interpretācijas. Skatītājus gaida dzīvs, augsti profesionāls un dzīvespriecīgs muzikāls priekšnesums, kuru grupas mūziķi spēj radīt unikālā veidā uz jebkuras skatuves un jebkuras auditorijas priekšā neatkarīgi no tās vecuma, gaumes un noskaņojuma.

Bet nākamās nedēļās sestdienā, 15. martā plkst. 12 Puzes kultūras namā notiks jau tradicionālais senioriem veltītais pasākums Sudrabotās melodijas, ko organizē Puzes pagasta pensionāru klubiņš Vakarblāzma. Šajā pasākumā parasti viesojas draugi no Spāres, Sabiles, Laucienes, Rojupes, Kabiles, Snēpeles, Kuldīgas, bet sarīkojumā ļoti gaidīti arī mūsu novada seniori – gan tie, kas darbojas kādā pensionāru klubiņā, gan jebkurš cits, kas vēlas sastapt vienaudžus un izbaudīt dziesmotu atmosfēru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: