18. decembrī Pēterbaznīcā dziedātāja Anmary un jauniešu koris Balsis organizē Ziemasssvētku labdarības koncertu „Lūgšana”, kurā uzstāsies arī ventspilniece Patrīcija Anna Doniņa.

Koncertā skanēs ar lūgšanas spēku piepildītas skaistākās klasiskās un populārās mūzikas dziesmas. Patrīcija Anna pirmatskaņos Anmary komponēto dziesmu ar Valda Moras vārdiem „Bērna lūgšana”.

Koncertā arī piedalīsies jaunās vokālistes Keita Krūmiņa, Belinda Remese, Annemarija Moiseja un Rīgas Doma Kora skolas audzēkņi Laura Lolita Perešivana, Nikolass Funo un Patriks Tabaks.

Kopā ar solistiem un kori Balsis diriģenta Jāņa Teterovska vadībā muzicēs profesionāli mūziķi, kuru vārdi ir labi pazīstami mūzikas klausītājiem Latvijā - pieredzējušais kontrabasists Staņislavs Judins, kurš šobrīd savu meistarību pilnveido Latvijas Mūzikas akadēmijā Džeza nodaļā pie Igauņu džeza kontrabasista Tavo Remmel, daudzsološais taustiņinstrumentālists, pianists un pedagogs Andris Kauliņš, prestižās Berklijas Mūzikas koledžas un Dienvidkalifornijas Universitātes absolvents, viens no izcilākajiem Latvijas džeza trompetistiem Konstantīns Jemeļjanovs un sitamo instrumentu virtuozs, viens no labākajiem latviešu džeza bundziniekiem Artis Orubs.

Koncertā mūziķi piebiedrojas labdarības akcijai „Eņģeļi pār Latviju” un aicina koncerta klausītājus ziedot, lai piecgadīgā Annija, septiņgadīgie Kate un Raivis un mazulīte Evelīna spēj atveseļoties un priecāties par dzīvi.

Ieeja koncertā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: