Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā aizvadītas starptautiskas loka šaušanas sacensības „Ventspils bulta 2013”.

Sacensībās piedalījās 73 lokšāvēji no Latvijas un Lietuvas. Mūsu pilsētu šajos mačos pārstāvēja 16 šāvēji no sporta kluba “Odisejs” trenera Viktora Avsjuka vadībā.

Sacensību dalībnieki veica vingrinājumus Indoor Round 2x18m tradicionālā, olimpiskā, kompaktloka un neaprīkota loka klasei dažādās vecuma grupās. Bērnu grupas šāva no 10m distances pa pilno 80cm mērķi, pārējie no 18m distances pa pilno 40cm mērķi.

 

No „ Odiseja” labākos rezultātus šajās sacīkstēs olimpiskā loka klasēizdevās uzrādīt

Viktoram Timanovičam un Aleksejam Opolčenovam, kuri iesācēju klasē pieaugušajiem ieņēma pirmās divas vietas, bet Vjačeslavam Poļesčukam šajā klasē izdevās sasniegt ceturto labāko rezultātu. Bērnu grupā uzvarēja Iļja Tjutjukovs, bet Kuzma Stadņiks ieņēma trešo vietu.

 

Jauniešu grupās pirmajā vietā ierindojās Artjoms Sidļeckijs un Edvīns Indriksons, otrajā vietā Daniels Utkins, Dāvis Blāze bija trešais, bet Lorete Babrikela – ceturtā. Starp profesionāļiem ceturto rezultātu sasniedza Viktors Avsjuks.

 

Kompaktloku klasē bronzas medaļu izcīnīja Maksims Čerkasovs, bet Igors Skrebelis bija ceturtais, savukārt 13-14 gadus veco jauniešu mačos uzvarēja Ksenija Boļšakova.

 

Sacensības organizēja sporta loka šaušanas klubs “Odisejs” sadarbībā ar Latvijas loka šaušanas federāciju, Ventspils pilsētas pašvaldību un Olimpisko centru „Ventspils”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: