No pagājušās nedēļas nogales interneta vietnē Bandcap pieejams Ventspils grupas The Seventh Floor jaunais albums Away From Home.

Jaunajā albumā ietilpst 11 dziesmas. Tā žanrs ir pop punk, bet tas apvienots ar daudz citiem "ģitārmūzikas" žanriem, tādā veidā katra dziesma veido savu sajūtu un atmosfēru, skaidro grupas puši. Grupa uzskata, ka vismaz viena no šī albuma dziesmām vajadzētu patikt cilvēkiem ar jebkādu muzikālo gaumi dziesmu daudzveidības dēļ.

"Away From Home" stāsta par atrašanos prom no mājām - tepat kaimiņos, citā pilsētā, valstī vai kontinentā, par citādu domāšanu un abstraktumu, par "būšanu prom" no stereotipiskām domām un dzīvesveidu. "Away From Home" stāsta par grupu "The Seventh Floor".


Sākot ar šodienu visas dziesmas ir iespēja noklausīties bez jebkādas maksas grupas jau iepriekšminētajā bandcamp lapā. Tomēr divus gadus grupa cīnījās, fiziski, garīgi un finansiāli, centās pārkāpt dažādus dzīves šķēršļus, lai nodotu šo albumu līdz klausītāju ausīm, tāpēc grupa būs bezgala pateicīga par katra cilvēka atbalstu, albumu nopērkot. Pirmie 20 pircēji savā īpašumā iegūs grupas mini-albuma "The Seventh Floor" kopiju, kas tiks nosūtīta pa pastu.


"The Seventh Floor" vēlās pateikties visiem, visiem, kas palīdzēja šim albumam nonākt dienasgaismā.


Pašlaik grupa ir aktīvu mēģinājumu procesā, lai jau drīzumā varētu kāpt uz skatuves un sveic jauno ģitāristu Ģirtu Celmiņu ar pievienošanos ģimenei!

The Seventh Floor ir: Reinis Rutkovskis (vokāls/ģitāra), Jēkabs Macpans (bungas), Viesturs Vīgants (basģitāra), Ģirts Celmiņš (ģitāra).

Albuma tituldziesma "Away From Home"

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: