20. aprīlī Latvijas valsts meži (LVM) Ziemeļkurzemes darbinieki atklājuši bojātas konstrukcijas LVM atpūtas vietā pie jūras. Tūristu ērtībai atpūtas vieta bija labiekārtota ar nojumi, galdu, soliem un ugunskura vietu. Šobrīd piknika zona Cirpstenē vairs nav izmantojama un ir slēgta atpūtniekiem – kāds garnadzis demontējis un aizvedis galda un solu virsmas.

LVM par veiktajām darbībām ir informējusi Valsts policiju.

LVM aicina par neatļautām darbībām Latvijas valsts mežos, ziņot rakstot uz lvm@lvm.lv vai zvanīt Valsts policijai.

LVM ir izveidojusi vairāk nekā 300 tūrisma un atpūtas vietas visā Latvijā – skatu torņus, piknika vietas, purva takas u.c., kas nodrošina vietējiem iedzīvotājiem bezmaksas iespēju atpūsties unikālās vietās un biežāk doties dabā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Johny Bannis Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

    Vai atkal dabas draugi uzdarbojušies? Ir tur tādas pedantiskas slimekles vai varbūt pat vīrieša dzimuma. Man reiz nezināmu apsvērumu dēļ uz transporta līdzekļa jumta bija zari salikti (kamēr devos pastaigā), bet ne jau uz šādi tādi samesti, bet gan pedantiski salikti. Maz ticams ka kāds bagātajā Ventspilī ko tādu zagtu mantisku apsvērumu dēļ, kad jebko var nopirkt Kuršos un Diānā un pie tam tur vēl ir uz akciju pa lēto.

  • 0
    Johny Bannis Pirms 1 nedēļas, 2 dienām

    Jā un pie tam viens ar brīvo laiku bagāts indivīds, kurš ienīst kokus, ar baterijas ripzāģi bija dažus nozāģējis un nogāzis virzienā tieši trāpot uz meža taciņas, lai it kā traucētu velosipēdu un citu draugu brīvu pārvietošanos pa to.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: