6. martā plkst. 20.54 Ventspils pašvaldības policija saņēma informāciju, ka Ganību ielas veikalā ''Mego'' divas personas sasitušas veikalā vairākas vīna pudeles, paņēmušas picas maizītes un aizgājušas no veikala nesamaksājot.

Pēc veikala apsarga sniegtajām pazīmēm, Kuldīgas ielā pie mājas Nr.51 ap plkst. 21.05 tika aizturētas divas personas.

Personas tika aizvestas uz veiklu un tika atpazītas atbilstoši video novērošanas kameru ierakstiem. Personas nodotas Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

10. martā plkst. 20.59 Ventspils pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka vīrietis Robežu iela 1, DUS "Virši" paņēmis preci, nesamaksājis par pirkumu un aizgājis.
Pēc sniegtajām pazīmēm ap plkst. 21.01 pie adreses Robežu ielā 38, pašvaldības policija aizturēja vīrieti.

Vīrietis tika nogādāts DUS "Virši", kur tika konstatēts, ka persona bija nozagusi vairākus šokolādes batoniņus un enerģijas dzēriena pudeli. Persona nodotas Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -2
    Gārfilds 11.03.2024, 11:25:26

    Tādi gadījumi notiek katru dienu un katrā pilsētā. Vai tiešām ir jāpublicē šādi policijas "varoņdarbi"? Vispār pēc būtības, ar to būtu jātiek galā veikala apsardzei, vai operatīvajai apsardzes grupai, kura strādā uz trauksmes pogas principa.

  • -3
    pasvaldibas.policija@ventspils.lv 11.03.2024, 14:54:32

    Valsts pārvaldes iekārtas likuma 10.panta septītajā daļā ir noteikts valsts pārvaldes pienākums informēt sabiedrību par savu darbību. Atbilstoši minētajai likuma normai, Ventspils pašvaldības policija savu iespēju robežas cenšas informēt sabiedrību par savu darbību. Detalizētāku informāciju par Ventspils pašvaldības policijas darbību sabiedrība var iegūt arī Ventspils pašvaldības policijas Facebook vietnē.

  • 0
    Vadims Kevrelis 11.03.2024, 15:04:19

    Ne visiem apsardzes uzņēmumiem ir savas operatīvās grupas tāpēc jau lūdz PP palīdzību. Arī es sava darba ietvaros ir lūdzis PP palīdzību un nekad nav atteikts.

  • -1
    Pipars 12.03.2024, 10:34:39

    Visi tik aizvainojami un toleranti palikuši .
    Pirmskara Latvijas un padomju laikā publicēja arī vārdus un uzvardus.
    Sabiedrībai jāzin savi varoņi!:)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: