Marta pirmajās dienās Rīgā notika 25. jubilejas starptautiskās sacensībās sporta vingrošanā ''Tīģerēna kauss'', sapulcejot Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Horvātijas, Jordānijas, Uzbekistānas, Ukrainas, Beļģijas un Maltas vingrotājus un trenerus.

Spraigā komandu cīņā piedalījās 18 komandas ar trīs labākajiem, bet ieskaitē vērtēja tikai divus labākos uz rīka. Ventspilnieces Anna Grauda-Grote, Elīna Ābola un Deizija Rafelde kāpa uz goda pjedestāla kā 3. vietas kausu ieguvējas. Individuāli daudzcīņā Annai bronzas medaļa sievietēm, Elīnai koka medaļa, Deizijai 10. vieta. Ārpus komandas startēja Darja Berestova iegūstot 6.vietu un Alise Grosberga palika 9. vietā starp pre-juniorēm.

Otrajā dienā finālos uz rīkiem Annai uzvara atbalsta lēcienā un sudrabs līdztekās, Elīnai divas sudraba medaļas atbalsta lēcienā un līdztekās. Arturs Mihailovs pre-junioriem daudzcīņā ieguva 7. vietu, starp junioriem Kristaps Grīnvalds 17. vietā, bet komanda palika 7. vietā.

Anna pirms ''Tīģerēna kausa'' piedalījās Pasaulēs kausā Kotbusa, Vācijā un ar savu debiju palika neapmierināta, jo pēc sarežģītās akrobātikas neizdevās precīza piezemēšanās, līdz ar to bija jāsamierinās ar 54. vietu. Bija arī liels emocionālais spiediens, jo blakus startēja desmitiem pasaules un Olimpisko spēļu medaļnieces. Priekšā vēl ir Pasaules kauss Baku, Azerbaidžānā un notiek gatavošanās Latvijas Republikas kausa izcīņai un čempionātam, atsevišķos daudzcīņas veidos, kas notiks 15-16. martā, Rīgā.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Barons (Freiherr von ...) 05.03.2024, 16:41:26

    Bij te vienreiz uzrakstit,ka tō Meit ir makten fein.
    Tig Cenzōr laikam bij padōmat,ka es pārvērtet sav varešan (dēļ man cienijam veccum) .Aiz tō bij izdzēst?

  • -4
    ventasbalss.lv 05.03.2024, 17:18:52

    Labdien!
    Komentārs tika dzēsts, jo bijāt uzrakstījis ne tikai to, ka meitenes ir ''makten fein'', bet arī to, ko nevajadzētu rakstīt nevienai vecuma meitenei un sievietei!

  • -1
    Barons (Freiherr von ...) 05.03.2024, 18:47:53

    Vent Bals,lv Cenzōr kung/kundz.
    Atvainošan,ja kaut kas ir bijs uzrakstits ne-rihtig.Lūgt ņemt vēra,ka kļūdities ir cilvēcig.Le zinat.Aber tō Meit vienalg ir fein.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: