18.augustā ap plkst. 00:30 Valsts policijā saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka Talsu novadā uz autoceļa Rīga – Ventspils pie Strazdes noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudējis cilvēks.

Šobrīd Valsts policijā noskaidrots, ka baltas vai pelēkas krāsas, iespējams, Renault markas mikroautobuss uzbrauca 1951. gadā dzimušam vīrietim un no notikuma vietas aizbrauca Ventspils virzienā. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Valsts policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus, kā arī aicinām policijā pieteikties pašu transportlīdzekļa vadītāju. Zvanīt var uz tālruņu numuriem 63202703 vai 110.

17. augustā ap plkst. 10:50 Ventspilī, 1979.gadā dzimis vīrietis, vadot transportlīdzekli Volkswagen Passat sakabē ar piekabi, neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu, kā rezultātā nobrauca no ceļa un apgāzās. Negadījumā transportlīdzekļa vadītājs guva ķermeņa sasitumus. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

17. augustā ap plkst. 20:00 Ventspilī, Ganību ielā Lietuvas pilsone vadīja automašīnu Toyota un, šķērsojot krustojumu, izraisīja sadursmi ar automašīnu Peugeot, kuru vadīja 1984. gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta automašīnas Peugeot vadītāja un pasažiere, 1963. gadā dzimusi sieviete, kuras ar traumām nogādātas medicīnas iestādē. Valsts policijā par notikušo ir uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: