Šīs nedēļas laikā Valsts policijas darbinieki konstatējuši vairākas zādzības, pieķerts arī kārtējais dzērājšoferis un sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par avārijas izraisīšanu.

27.februārī a plkst. 21:40 Ventspilī, Talsu ielas veikalā pie kases 1974.gadā dzimis vīrietis aizmirsa savu portatīvo datoru, kuru vēlāk kāda nenoskaidrota persona paņēmusi. Policija izmeklē notikušo.
28.februārī ap plkst. 12:00 Ventspilī, Lielā prospekta veikalā kāds vīrietis, mazgājot rokas, uz izlietnes malas aizmirsa gredzenu, kuru pēc tam kāda pagaidām nenoskaidrota persona paņēmusi, vīrietim radot zaudējumus aptuveni 950 eiro vērtībā. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

28.februārī ap plkst. 17:40 Valsts policijā saņemta informācija no kāda vīrieša par to, ka Ventspilī, Aleksandra ielas veikala iekštelpās viņam nozagts velosipēds aptuveni 400 eiro vērtībā. Notikuma vietā zagli, 1975.gadā dzimušu vīrieti, izdevies aizturēt veikala apsargam. Velosipēds atdots īpašniekam. Policijā par notikušo ir ierosināts kriminālprocess par svešas kustamas mantas slepenu vai atklātu nolaupīšanu (zādzība). Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

27.februārī ap plkst. 23:00 Ugālē, pa Rīgas šoseju 1996.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu, būdams 0,52 promiļu reibumā. Vīrietim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

28.februārī ap plkst. 13:00 Ventspilī, pa Kuldīgas ielu 1991.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Volvo” un, izbraucot no stāvvietas, nedeva ceļu pa ielu braucošai automašīna “Volvo”, kā rezultātā notika sadursme. Pēc sadursmes pirmā automašīna “Volvo” tika uzstumta virsū stāvošai automašīnai “Volkwagen Jetta”, to bojājot. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: