Policijai jau izdevies noskaidrot un aizturēt personu, kas 8. janvārī zvanīja operatīvajiem dienestiem un anonīmi draudēja uzspridzināt vairākus objektus Liepājā un citās Kurzemes pilsētās.

Aizturētais ir 30 gadus vecs vīrietis, bet viņa rīcības motīvus un iemeslus policija vēl noskaidro. Plašāku informāciju par aizturēto un viņa rīcību policija šobrīd sniegt nevar.

Jau ziņots, ka Kāds cilvēks trešdien vakarpusē piezvanījis uz 112 un paziņojis, ka kādā no Kurzemes stacijām tikšot aktivizēts spridzeklis. Atbilstoši instrukcijām, šādus ziņojumus ignorēt nevar, tādēļ policija atbilstoši rīkojusies. Ziņotājs neesot precizējis vai tā ir autostacija, vai dzelzceļa stacija, tādēļ nolemts evakuāciju veikt visās Kurzemes autoostās un dzelzceļa stacijās, kurās tādas ir.

 

Evakuācijas pasākumi notika Liepājā, Talsos, Kuldīgā, Ventspilī un citur, apstiprina Valsts policijas Kurzemes reģionālās pārvaldes preses pārstāve Signe Šteinberga. Ventspilī no autostacija tika evakuēti apmēram 30 cilvēku – gan apmeklētāji, gan darbinieki. Nevienā no ēkām spridzeklis tā arī netika atrasts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: