Gan Ventspils pilsētā, gan novadā svētku laikā konstatēti dažādi likumpārkāpumi – braukšana reibumā, zādzības un pat vicināšanās ar nazi.

28. decembra vakarā krietni izpildījies kāds 44 gadus vecs kungs, kura vadītā automašīna BMW 530 Jēkaba un Kārklu ielas krustojumā izraisīja sadursmi Chrysler Voyager, kurai pie stūres sēdējā 65 gadus veca kundze. Pēc negadījuma izraisīšanas viņš centās pamest notikuma vietu, pielietojot fizisku spēku, un izvairīties no alkohola pārbaudes. Policijas darbinieki vīrieti aizturēja un nogādāja slimnīcā ekspertīzes veikšanai.

 

Nākamajā dienā Ances pagastā policija apturēja automašīnu Audi 80 ar 44 gadus vecu vīrieti pie stūres, kurš bija alkohola reibumā – izelpā konstatētas 1,84 promiles alkohola. Savukārt jaunā gada pirmajā dienā iekrita kāda iereibusi stūrētāja. 68 gadus vecā kundze ar Toyota Starlet brauca 1,08 promiļu reibumā. 2. janvārī ap plkst.01.30 Kustes dambī policija pārbaudīja 35 gadus vecu Opel Astra Caravan vadītāju, kurš izrādījās 1,82 promiļu reibumā.

 

Užavas pagastā Jaungada svinības kādās mājās beidzās ar dūrienu kāja. 23 gadus veca sieviete ar nazi iedūra kājā savam 28 gadus vecajam draugam. Gūtās traumas, par laimi, nav smagas, bet visu notikušā apstākļu noskaidrošanai policijā uzsākts kriminālprocess. Savukārt 1. janvārī rītā - ap plkst. 09.20 - Jūras ielā kādā pagalmā atrastas pagaidām nenoskaidrota vīrieša mirstīgās atliekas bez ārēji redzamām vardarbīgas nāves pazīmēm.

 

Veikalā Talsu ielā gada priekšpēdējā dienā aizturēts 26 gadus vecs vīrietis, kurš

centās iznest no veikala pārtikas produktus, par tiem nesamaksājot. Savukārt 1. janvārī veikalā Tārgales ielā tika aizturēta sieviete, kura iepriekšējā dienā, iespējams, bija no tā nozagusi pārtikas preces. Tāpat gada pirmajā dienā dzīvoklī Sarkanmuižas dambī konstatēts, ka nozagta nauda.

 

Vēl Vītolu ielā 31 gadu vecs vīrietis izsita priekšējo stiklu kādam citam vīrietim piederošai automašīnai Ford Galaxy, un par to uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: