Noslēgusies reflektantu pieteikumu pieņemšana uz pamatstudiju un maģistra līmeņa studiju programmām Ventspils Augstskolā. No 18. līdz 22. jūlijam, pamatojoties uz konkursa rezultātiem, notiks studiju līgumu slēgšana un reģistrēšanās studijām.

Pamatuzņemšanas laikā šogad kopumā saņemti 324 pieteikumi gan bakalaura, gan maģistra studiju programmās. Šogad populārākās pamatstudiju programmas ir profesionālās bakalaura studiju programmas “Datorzinātnes”, “Tulkošana” (ar specializāciju angļu – latviešu – krievu/vācu valodā) un “Biznesa vadība”.

Maģistra studiju programmās vislielākais pieteikumu skaits saņemts profesionālajā maģistra studiju programmā “Uzņēmējdarbības vadība”, apliecinot studentu vēlmi neapstāties pie sasniegtā, bet gan pilnveidoties un iegūt jaunas zināšanas. Šogad pozitīvas tendences vērojamas arī maģistra studiju programmas “Datorzinātnes” un profesionālās maģistra studiju programmas “Elektronika” pieteikumu skaitā. Ventspils Augstskolā nemitīgi tiek domāts par studiju programmu pilnveidošanu, tās aktualizējot un pielāgojot darba tirgus prasībām.

No 25. jūlija līdz 26. augustam VeA turpināsies uzņemšana visās piedāvātajās studiju programmās, dodot iespēju pieteikties studijām tiem studētgribētājiem, kuri dažādu iemeslu dēļ nav iestājušies augstskolā vai savus plānus ir mainījuši par labu VeA.

Jāatzīmē, ka visiem interesentiem līdz 26.augustam ir iespējams pieteikties dubultā diploma maģistra studiju programmai “Starptautiskais bizness un eksporta menedžments”, kura tiek īstenota sadarbībā ar Kremsas Lietišķo zinātņu universitāti Austrijā. Tā ir izcila un visā pasaulē popularitāti ieguvusi studiju programma, kura studentiem palīdz attīstīt stratēģisko skatījumu un līderību, kā arī veicina starptautisko sadarbību.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Latvija pāri visām! 18.07.2016, 19:27:35

    Interesanti būtu uzzināt vai ventspilniekiem ir kādas priekšrocības mācīties VeA, izņemot iespēju nedzīvot kojās:?)

  • -2
    Maska 18.07.2016, 21:05:40

    Ko tad Tev vēl vajag? Lai bakalaurus Lembītis katram ventspilniekam uzraksta?!

  • 0
    es 21.07.2016, 22:42:08

    Skolēniem no Kurzemes reģiona skolām (tātad arī no Ventspils) bakalaura studijām 2016./2017.akadēmiskajā gadā tiei piemērotas studiju maksas atlaide 200 EUR apmērā.

  • 0
    Latvija pāri visām! 18.07.2016, 22:16:57

    Studentiem ventspilniekiem prioritāras bezmaksas vietas un bezmaksas pusdienas!!!)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: