Par tradicionālo Trīs bumbu spēļu uzvarētājiem pirmo reizi kļuvusi komanda Blāzma, kas titulu nodrošināja jau pirms pēdējās sacensību dienas, bet pārējās godalgotās komandas kļuva zināmas tikai tajā.

Blāzmai strītbolā iekļūstot labāko sešniekā, bet tuvākajiem sekotājiem Baltijas ekspresim paliekot aiz tā, kļuva skaidrs, ka blāzmiņi vairs nav noķerami un Ventspils novadā jau var sākties svinības. Otrā un trešā vieta, kā arī viss pārējais kopvērtējums gan vēl bija aktuāls, un šeit neiztika bez drāmas. Ekspreši otrajā grupā pārliecinoši uzvarēja visus mačus, bet spēcīgāko grupā to pašu darīja komanda Nav teikts, kas nozīmēja, ka vicelīderiem pēc divām disciplīnām draud izkrišana no trijnieka. Lai gan abas komandas finišēja ar vienādu punktu skaitu, augstāku vietu (trešo) ieņēma Nav teikts, jo arī atsevišķās disciplīnās tā bija finišējusi augstāk – uzvara basketbolā pret eksprešu otro vietu pludmales volejbolā.

Par punktu mazāk un otrā vieta kopvērtējumā Anzāģei/Popei, kurai tā nepaveicās ar izlozi pludmales volejbolā. Tiesa, pludmalē augstāko vietu kopvērtējumā pazaudēja arī Nav teikts, tā kā droši var teikt, ka uzvaru izcīnīja nevis veiksmīgākā, bet stabilākā komanda. Blāzmai uzvarai pludmalē sekoja otrā vieta futbolā, kas jau bija plats solis pretī titulam, kura izcīnīšanai palīdzību no malas nevajadzēja, tomēr tika sagaidīta arī tā. Strītbolā jau čempionu statusā esošie blāzmiņi izcīnīja piekto vietu, bet trešie bija Gālenes spēlētāji, tā kopvērtējumā pakāpjoties uz septīto vietu. Noteikt jāuzsver līdz šim tikai futbolā draudīgo Rando K piekto vietu kopvērtējumā, tikai par punktu atpaliekot no bronzas!

6. Trīs bumbu spēļu kopvērtējums

Strītbola finālturnīra rezultāti

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    gg65 24.07.2016, 20:29:20

    Sportacentra nostūros klīst runas, ka ar bagātu pieredzi apveltītais un Ventspilī nenovērtētais spēlētājs Biete varētu noslēgt līgumu ar augstas klases Schenker līgas klubu nākamajām 2 sezonām.

  • 0
    žipčiks 25.07.2016, 08:27:22

    Klist runas kad Figu bus Fk Bk un Vol vent klub galvenais skatitaju menendzeris kopa ar petrini :)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: