Ventspils Augstskolas Ekonomikas un pārvaldības fakultātes Vadībzinātnes 3. kursa studenti prezentēja ieviešamas un noderīgas idejas Ventspilij ziemas sezonā – "Ventspils ziemā".

Kopumā tika prezentētas septiņas idejas – aktivitātes, pasākumus –, kuras Ventspils iedzīvotāji varētu apmeklēt ziemas sezonā. Studenti piedāvāja Ventspilī izveidot:“Ziemas relaksācijas centru”, kur pēc aktīvas atpūtas “Lemberga hūtē” varētu relaksēties kublos un džakūzī, pludmales volejbolu iekštelpās, ledus kalniņus (Cruch Ice Mountains); ledus pili un sintētisko ledus slidotavu.

 

Studenti arī ierosināja noorganizēt vēl vienu Ginnesa rekordu Ventspilī - debesu laternu palaišana debesīs Valentīndienā -, kā arī Pūķa festivālu.

 

Ideju prezentēšanā piedalījās Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs un Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītāja Una Libkovska. Kā norādīja Lembergs, studentu prezentētās idejas ir labas un daļa no tām varētu kļūt par jau esošo atpūtas vietu, piemēram, Piedzīvojuma parka papildelementiem. Priekšsēdētājs arī informēja, ka sintētiskā ledus slidotava Ventspilī būs – pilsēta pie šīs idejas īstenošanas strādā jau divus gadus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: