Ventspils uzņēmējiem iespējams piedalīties karjeras un biznesa izstādē, kas šī gada 25. februārī risināsies Klaipēdā (Lietuvā)LCC Starptautiskajā Universitātē.

Izstāde paredzēta, lai veicinātu Latvijas un Lietuvas starpreģionu sadarbību un veicinātu akadēmiskās un profesionālās vides mijiedarbību. Uzņēmumiem tiks dota iespēja dalīties savā uzņēmējdarbības pieredzē un prezentēt savu uzņēmumu. Katram uzņēmumam izstādē bez maksas tiks nodrošināts prezentēšanas stends.

Dalība izstādē ir bez maksas, bet dalībniekiem jāreģistrējas līdz 10. februārim. Sīkāka informācija pieejama izstādes mājas lapā http://www.lcc.lt/career-business-fair.

Izstādes norisi līdzfinansē „Latvijas–Lietuvas pārrobežu sadarbības programma 2007.-2013.gadam” projekta "Virtuālā biznesa atbalsta infrastruktūras izveide Baltijas valstīs" ietvaros. Ventspils pilsētas pašvaldības iestāde "Ventspils Digitālais centrs", "LCC Starptautiskā Universitāte" un "Klaipēdas ekonomikas attīstības aģentūra" sadarbojas projektā, lai atbalstītu mazos un vidējos uzņēmumus Baltijas valstu reģionā ar uzņēmumu attīstībai nepieciešamajiem informācijas un komunikāciju tehnoloģiju pakalpojumiem un konsultācijām, kā arī sekmētu inovatīvu mārketinga ideju attīstību. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: