20.novembrī Ventspilī viesosies Amerikas Savienoto Valstu Vicekonsuls Džonatans Pozners (Jonathan Posner), ASV vēstniecības Tirdzniecības jautājumu speciālists Guntars Vičmanis, kā arī eksperts un lektors Roberts Mičels (Robert Michell).

Delegācijas pārstāvji vizītes laikā plāno apmeklēt Ventspils Augstskolu un Ventspils Augsto tehnoloģiju parka (VATP) Biznesa inkubatoru, lai tiktos ar vietējiem uzņēmējiem un apspriestu sadarbības iespējas.

Dienas pirmajā pusē plkst. 10.15 Ventspils Augstskolas uzņēmējdarbības fakultātes studentiem būs lieliska iespēja klausīties Roberta Mičela lekciju Crowd Funding (kolektīvās finansēšanas instruments). Savukārt, VATP Biznesa inkubatora uzņēmēji un citi Ventspils pilsētas un novada uzņēmēji, kam interesē ASV tirgus vai sadarbība ar ASV uzņēmējiem, ir aicināti piedalīties pasākumā, kas sāksies pulksten 13. 45. Arī tajā pēc pusstundu ilgas savstarpējas iepazīšanās paredzēta Roberta Mičela prezentācija par Crowd Funding, kā arī diskusija par darbības iespējām ASV tirgū, jautājumi un atbildes.

Robertam Mičelam ir ilgu gadu pieredze uzņēmējdarbībā un jurisprudencē, un viņš ir viens no Crowd Funding attīstības celmlaužiem ASV.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: