Lai veiktu nepieciešamos darbus Ventspils ostas dziļuma atjaunošanai, naktī no trešdienas uz ceturtdienu, 27. jūlijā no pusnakts līdz sešiem rītā Ventas tilts būs pacelts un satiksme pār to nevarēs notikt. Nokļūšanai no viena krasta uz otru būs iespējams izmantot Apvedtiltu.

Lai Ventspils ostā nodrošinātu nepieciešamo iegrimi drošai kuģu satiksmei, nepārtraukti jāatjauno ostas akvatorijas dziļumi, izsmeļot upes straumes sanestās smiltis. Šobrīd dziļumu mērījumu dati rāda, ka padziļināšanas darbi jāveic Ventas tilta paceļamā laiduma zonā.

Pirms dziļumu atjaunošanas darbu veikšanas nepieciešams padziļināšanas darbu iecirkni sagatavot un attīrīt kanāla gultni no padziļināšanai traucējošiem objektiem. To veiks peldošais celtnis ''ASTRAHAŅA''. Šo darbu laikā tilts tiks atstāts paceltā stāvoklī. Lai pēc iespējas mazāk traucētu satiksmi pār tiltu, darbu veikšana tiks organizēta nakts laikā.

Ja laika apstākļu dēļ darbus nebūs iespējams veikt šajā laikā, darbi var tikt atlikti uz citu dienu.

Ventspils brīvostas pārvalde atvainojas par sagādātajām neērtībām!

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Runga 26.07.2023, 11:49:26

    Cienījamie VB lietotāji, lūdzu, informējiet par to savus paziņas, īpaši kājāmgājējus, kuri, iespējams, plašsaziņas līdzekļus nelieto, bet kuriem varētu būt vajadzība ļoti agri tikt no viena krasta otrā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: