Pirmajā Ventspils novada talantu konkurss "Ko tu proti" Ventspils novada jauniešiem tika pieteikti deviņi priekšnesumi. Lielākā daļa bija saistīta ar muzikālajām prasmēm, konkursa dalībnieku vidū bija arī jaunie triālisti. Tieši viens no viņiem – Markuss Karņickis no Puzes pagasta – ieguva pirmo vietu, otrajā atstājot velotriālistu Ričardu Vrakinu no Ugāles.

 

Puiši savos priekšnesumos izmantoja gan dažādus šķēršļus, gan arī savus tuvākos radus, kas bezbailīgi uzticējās jauniešiem, kamēr Ričards un Markuss lēca viņiem pāri. Markuss tika pie konkursa galvenās balvas – 150 eiro, Ričards saņēma 100 eiro, bet trešās vietas ieguvēja – Sabīne Kafizova no Piltenes –, kas izpildīja dziesmu "Sasala jūriņa, ieguva 50 eiro naudas balvu.

 

 

Pasākuma žūrijā bija "Ventas Balss" žurnāliste Līga Tīrmane, Ventspils novada pašvaldības Kultūras nodaļas vadītāja Zane Pamše, Tārgales pamatskolas direktore Ilze Judzika, Ventspils Digitālā centra direktora vietnieks Raitis Roze un profesionālais sportists, soļotājs, Arnis Rumbenieks, pasākumu vadīja Daiga Dūma.

 

 

Lielu pateicību par uzdrīkstēšanos un dalību pirmajā Ventspils novada jauno talantu konkursā ir pelnījuši arī visi pārējie dalībnieki, kas nenobijās un prezentēja savus talantus. Savus muzikālos talantus demonstrēja: trio – Evelīna Patmalnika, Laura Trablika un Megija Klaudija Medniece (Tārgale), Aivis Graudiņš (Piltene), Marta Matisova (Piltene), duets Sindija Zviedre un Daniella Zviedre (Tārgale), Krista Voina (Piltene) un grupa "Little Harmony" – Kristena Lagzdiņa, Gerda Ozola, Siāra Verpakovska, Ketija Ketlīna Bandere un Diāna Rjabova (Tārgale).

 

FOTO: Ventspils novada talantu konkurss "Ko tu proti"!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: