Uzņēmējdarbības vide, efektīvas loģistikas ķēde un kravu transportēšana ir galvenās tēmas, par kurām divas dienas, 16. un 17. jūnijā, Ventspilī diskutēs ķīmiskās rūpniecības nozares uzņēmēji Latvijas – Krievijas biznesa konferencē „Ventspils brīvosta: iespējas rūpniecības uzņēmumiem”.

Konferences mērķis ir informēt ķīmiskās rūpniecības uzņēmējus par Ventspils Brīvostas piedāvājumu gan kravu pārvadātājiem, gan potenciālajiem investoriem, kas meklē iespējas paplašināt biznesu ārpus Krievijas.

 

Konferencē tiks diskutēts par uzņēmējdarbības un investīciju vidi Latvijā, biznesa iespējām Ventspils brīvostā, efektīvas loģistikas ķēdes izveidi. Uzņēmēji dalīsies arī praktiskā pieredzē kravu transportēšanā caur ostu. Tiks runāts arī par nozares attīstības tendencēm Krievijā, produkcijas eksportu – kāda ir labākā prakse, kādas ir bijušas problēmas un efektīvākie risinājumi.

 

Konferencē piedalīsies Latvijas un Krievijas vadošie ķīmijas, naftas, gāzes produktu, minerālmēslojuma produktu ražotāji, kā arī nozares asociācijas un uzņēmumi, kas saistīti ar šo preču pārvadāšanu.

 

Konference sāksies 16. jūnijā Livonijas Ordeņa pils Konferenču zālē, to atklās Ventspils Domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Vītoliņš. Plānots, ka konferencē piedalīsies arī Latvijas Republikas ārkārtējā un pilnvarotā vēstniece Krievijas Federācijā Astra Kurme.

 

Diskusijās piedalīsies Latvijas un Krievijas Ķīmijas uzņēmēju asociāciju prezidenti, LIAA pārstāvniecības Krievijā vadītāja, pārstāvji no Ventspils Brīvostas, Latvijas Dzelzceļa, Rietumu bankas un abu valstu uzņēmēji.

 

Konferences otrajā dienā, 17. jūnijā, plānots Ventspils ostas un tajā darbojošos terminālu apmeklējums, kā arī individuālās tikšanās ar potenciālajiem biznesa partneriem Latvijā.

 

Konferenci „Ventspils brīvosta: iespējas rūpniecības uzņēmumiem” organizē Ventspils Dome un Ventspils Brīvostas Pārvalde, Krievijas Ķīmiķu savienība, Latvijas Ķīmijas un farmācijas uzņēmēju asociācija, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, Latvijas Republikas vēstniecība Krievijā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: