Ziņas

  • Tirgus laukumā atkal varēs sekot līdzi hokejam 0

    No 10.  līdz 26. maijam Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā notiks Pasaules čempionāts hokejā, kurā piedalīsies Latvijas vīriešu izlase. Sekot līdzi Latvijas izlases spēlēm hokejā atkal varēs Tirgus laukumā.

  • Godātie ventspilnieki! 0

    4. maijā atzīmējam Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienu. Šodien, dzīvojot drošībā un labklājībā savā valstī, pilsētā, mājās, brīvība šķiet pašsaprotama un neatņemama vērtība.

  • Saņem Veselības ministrijas Atzinības rakstu 1

    Ceturtdien, 2. maijā, norisinājās Veselības ministrijas apbalvojumu svinīgā pasniegšana, kur Veselības ministrijas Atzinības raksts par profesionālu un godprātīgu darbu pasniegts SIA “Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca” valdes priekšsēdētājam Jurim Lācim.

  • Lūdz palīdzību cīņā ar smagu slimību 0

    37 gadus vecā ventspilniece Liene Zīberga jau vairākus gadus cīnās ar ļaundabīgu audzēju un ir pienācis brīdis, kad, lai turpinātu ārstēšanos ir vajadzīgi lieli finansiālie līdzekļi. Liene lūdz līdzcilvēku palīdzību.

  • Slēdz Gaujas, Ķikana, Irbes un Lūžņas grīvas 0

    Lai atjaunotu kādreizējo mazo zīriņu Sternula albifrons populāciju, Dabas aizsardzības pārvalde līdz 31. jūlijam apmeklētājiem slēdz četras grīvas - Gaujas, Ķikana, Irbes un Lūžņas. Noteiktās grīvas ir norobežotas, turpat izvietotas informatīvas zīmes un stendi.

  • ''Ventspils'' zaudē LBL pusfinālsērijas trešajā mačā 5

    "Rīgas Zeļļi" ceturtdien Ventspilī svinēja uzvaru "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas trešajā mačā. "Rīgas Zeļļi" "Ventspili" pieveica ar 111:81 (32:11, 24:26, 24:20, 31:24), sērijā līdz trim uzvarām panākot 2-1.

  • Panākumi Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu finālā 0

    Latvijas lielākā izglītības organizācija “Junior Achievement Latvia” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra sadarbībā ar “Swedbank” 29. - 30.aprīlī Jūrmalā organizēja jau par tradīciju kļuvušo ikgadējo pasākumu jaunajiem uzņēmējiem - Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu finālu.

  • Noslēgušies Ostas ielas atjaunošanas darbi 4

    Sestdien, 4. maijā, atkal satiksmei tiks atvērta Ostas iela Ventspilī posmā no Jāņa līdz Dārzu ielai. Ostas ielas atjaunošana izmaksāja 2,23 miljonus eiro un ir pēdējais posms Ventspils brīvostas pārvaldes īstenotajā ostas pievedceļu atjaunošanas projektā, ko līdzfinansēja Eiropas Savienības Kohēzijas fonds.

  • Ziemas rapšu sējumos strauji izplatās kaitēkļi 0

    Iestājoties vasarīgiem laikapstākļiem, ziemas rapšu sējumos strauji izplatās kaitēkļi - krustziežu spīdulis un krustziežu stublāju smecernieki, informē Valsts augu aizsardzības dienests (VAAD).

  • Atjauno horizontālo marķējumu uz brauktuvēm 0

    Pilsētā uzsākti ceļa horizontālā marķējuma atjaunošanas darbi. Šie darbi katru gadu tiek veikti pavasarī. Noslēdzoties iepirkumam par ceļa horizontālā marķējuma atjaunošanu un uzklāšanu uz ielām, ietvēm, veloceliņiem un citviet pilsētvidē, darbu veicējs SIA “CTB” tos paredz veikt līdz 24. maijam (ja to atļaus klimatiskie apstākļi).

  • Par braukšanu bez OCTA sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 0

    Saeima galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā.

  • Ventspilnieki cīnās neizšķirti pret angļu futbola grandu 0

    Čehijas pilsētā Karlovivari norisinājās “Orlen Cup” turnīrs, kurā savā starpā sacentās 2013. gadā dzimušo komandas. Mūsu komanda turnīrā bija tādu dalībnieku pulkā kā ''Manchester United'' (Anglija), ''Sparta Praha'', ''Victoria Plzen'', ''Slavia Praha'', FC ''Slovan'' (Čehija), FC ''Union Berlin'', ''Hertha'' (Vācija) u. c. komandu pulkā no Polijas, Slovākijas un Čehijas.