Ziņas

  • Veic retu kakla skriemeļa operāciju 0

    Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Kurzemes Mugurkaula ķirurģijas centrā pacientei veikta 2. kakla skriemeļa vertebroplastija un kakla starpskriemeļu diska aizvietošana. Šāda operāciju kombinācija Kurzemes Mugurkaula ķirurģijas centrā tika veikta pirmo reizi.

  • Ar dažādiem paņēmieniem cenšas ieinteresēt lasīt 1

    Kā ieinteresēt bērnus un jauniešus lasīt? Par šo jautājumu droši vien regulāri aizdomājas ne vien skolotāji, bet arī bērnu vecāki. Ventspils 6. vidusskolas skolotājas dalās pieredzē par izmēģinātām metodēm, kas vieš cerību, ka jaunieši turpmāk lasīs biežāk.

  • Glābšanas dienests uzsāk darbu 0

    No 15. maija līdz 15. septembrim sākas Ventspils pilsētas pludmales peldsezona, līdz ar ko darbu Ventspils pilsētas pludmalē sāks arī Ventspils pašvaldības policijas pludmales glābšanas dienests.

  • Būvēs disku golfa laukumu 0

    Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes Ekonomikas un budžeta komisija atbalstījusi projekta “Disku golfa laukuma izveide Saules ielā 145/149, Ventspilī” īstenošanu, paredzot šogad Ventspilī izbūvēt brīvpieejas disku golfa laukumu.

  • Ukrainas civiliedzīvotājiem vairs neizsniegs bezmaksas braukšanas kartes 4

    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome jau 2022. gada pavasarī, reaģējot uz Krievijas militāro iebrukumu Ukrainā, pieņēma lēmumus par palīdzības sniegšanu Ukrainas civiliedzīvotājiem. Viens no lēmumiem bija par apmaksātām braukšanas kartēm Ukrainas civiliedzīvotājiem noteiktam braucienu skaitam Ventspils pilsētas sabiedriskajā transportā.

  • "Ventspils" cīnīsies LBL bronzas sērijas otrajā spēlē 0

    Šodien "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas sērijas otrajā spēlē "Liepāja" mājās uzņems "Ventspili". Mačs Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies plkst.20, un tiešraidē to pārraidīs kanāls TV4.

  • Tehnikuma audzēknes izcīna zelta medaļas 0

    11. maijā Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) organizētajā nacionālajā jauno profesionāļu meistarības konkursā SkillsLatvia 2024 noskaidroti godalgoto vietu ieguvēji un labākie jaunie talanti 20 prasmju konkursos. Ventspils tehnikuma audzēknes Avigeja Doronina un Mona Gabriela Gorsvāne konkursā izcīnījušas zelta medaļas.

  • Futbolisti izbraukumā piedzīvo zaudējumu 0

    Sestdien, 11. maijā JFK “Ventspils” “Optibet” Nākotnes līgas 6. kārtas ietvaros ar 0:1 piekāpās Mārupes SC, tādējādi piedzīvojot jau otro zaudējumu šosezon.

  • No Austrijas atgriežas ar izciliem sasniegumiem (VIDEO) 0

    Jauktais koris ''Ventspils'' ir atgriezušies no Austrijas, kur 6. starptautiskajā koru konkursā “Ave Verum” izcilu koru konkurencē ieguva augsto 3. vietu un īpašo balvu par obligātā skaņdarba interpretāciju. Žūrija mūsu kora sniegumu novērtēja ar 95,6 punktiem no 100!

  • Pilsētas basketbola čempionātā uzvar Anzāģe/Pope 0

    Aizvadītas Ventspils pilsētas basketbola čempionāta finālspēles. Otro gadu pēc kārtas par čempioniem kļuva Anzāģe/Pope komanda, kas ar rezultātu 79:71 (17:18, 25:20, 17:19, 20:14) uzvarēja Brīvostas pārvaldi.

  • Jūras vārtiem – 15. Jubileja saved kopā populārus mūziķus 0

    Teātra nama Jūras vārti 15 gadu jubilejas koncertā 15. maijā plkst. 19 izskanēs gan populāras dziesmas no dažādām izrādēm, gan pazīstamākie šova dalībnieku hiti. Uzstāsies gandrīz visu Latvijas teātru mākslinieki, kas ir viesojušies uz šīs viesmīlīgās skatuves, bet populārie mūziķi, kas uzstāsies jubilejas reizē, ir cieši saistīti ar Ventspili.