8 °C

Vējš 5.14 m/s

Sestdiena, 20. decembris
Arta, Minjona
JAROLSAV
Atrasts CAT S50

Atrasts mobilajs telefons CAT S50,zvanit 20064856.

Views
1510
02.08.2016, 00:37
E
E
Elena
Dzīvoklis

Vai kāds vispār zin kurš izīrē dzīvokli pilsēta? Varētu padalities ar info. Jeb tur nereāli ko jēdzīgu atrast

Views
1865
30.07.2016, 22:23
E
E
es
Zvejas kuģis „Grots”

Kur šobrīd atrodas Zvejas kuģis „Grots”? Cik kopā bijušo kuģu šobrīd ir Ventspils īpašumā?

Views
2036
29.07.2016, 11:46
V
V
VentspilsMen
SIA SUMATA Offis

Vai kāds nezinātu kur īsti atrodas SIA SUMATA offis Ventspilī?! Viņu mājas lapā iet runa par Iecavas ielu, bet tā īsti nav. Kaut ko dzirdēju, kad pie veikala Kurši, kaut kur tur?!
Kāds zina?

Views
1533
28.07.2016, 22:03
Eseseses
Uzlidojums?

Kas par lidmašīnām/helikopteriem lidinās? O.o Uzlidojums vai kas cits?

Views
1189
28.07.2016, 21:59
Jānis Erlihs
Koblenz drošība nekaunība

Kā rīkoties,ja apsardzes firma koblenz drošība jau ilgāku laiku draud man kā viņu bijušajam klientam ? Situācija bija tāda,ka mana paziņa ieteica nomainīt apsardzi uz citu kompāniju,jo viņai esot telefoniski zvanijuši vairākkārt no Koblenz un draudējuši ,ka labāk no viņiem prom neiet un līgumu nelauzt,jo tad būšot nepatikšanas,tiesas darbi un tamlīdzīgas represijas. Kaut kāds interesants kantoris,jo kad arī es,pēc draudzenes ieteikuma aizsūtīju uz viņu e-pastu parakstītu iesniegumu par līguma laušanu, viņi tēlo ka neko nav saņēmuši un turpina piestādīt rēķinus. Painteresējos vēl Ventspilī un uzzināju,ka tā koblenzam esot ierasta prakse un tikai tā viņi varot noturēt klientus-draudot un patstāvīgi terorizējot pa telefonu. Sarunā ar Koblenz pārstāvi arī mutiski no viņa dzirdēju frāzi – tiksimies tiesā. Gandrīz kā 90.gados, kad bija nevis apsardze, bet reketieri. Iesaku citiem padomāt un pirms kaut ko parakstiet ar viņiem pārbaudiet vai vispār tur nav līgumā frāze – piesaistīts uz visiem laikiem. Protams,ka ikmēneša maksa ir niecīga,bet ir ļoti nepatīkami,ka visu laiku kāds zvana un draud,tāpēc nezinu kā rīkoties.

Views
3028
25.07.2016, 12:45
Pēdējās komentētās

Dzīvoju Beļģijā ja es ar 50€ aizgaju uz veikalu Aldi Tad mājās …

Pirms 27 sekundēm

un vēl ineresanti sanāk pa drusciņam var iekrāt un pie musu ce…

Pirms 5 minūtēm

Kurzemnieku kungs Visu cieņu ja cilvēks dzīvo privatā mājā( ir…

Pirms 26 minūtēm