Vējš 5.14 m/s
Ventspilnieki,varbūt izteiksim savas domas par šo vājprātu.Pēc ilgām pārdomām, par šo kārtējo augsto kungu ideju,man radušās stipras aizdomas,ka tas ir kārtējais nabadzīgās tautas "noslaukšanas" veids,ar mērķi biezos padarīt vēl biezākus.
Jautajums brivostas parvaldei.Jaunajā terminalī sliedes no karstuma ir pacelušas gaisā,vai atkal buvnieki vainīgi.
Kādēļ nav nekādi paziņojumi soc. tiklos par helikopteru mācībām?
Kad sāka Iidināties, bija jau par vēlo brīdināt viesus, kā naktī būs "jautrība".
Neslēpšu, kā atrodamies pie lidlauka, bet tas nemazina vēlmi uzzināt laicīgie.
MĀN ŠAŠUTUM RAIS tā neglīta, norūsējusi čugunčupp pie sultermināļ un tas nolaustais krāns! Kad to visu beidzot novāks un kad to krān beidzot pacels? Man kauns braukt pilseta iekša! Cilvek viss kas brauc no Rīgs - pirmais ko ieraug i tā čugunčup un nolaustais krāns pārvenkta pie tilktiem! KLauns un negods mūs pilsetai!!! Man draudzen sēž autobusa blaks, vīņ i rīdzniec, un pras man - ro, kas tas jums tur tāds neglīts, kur ir viss govs? es nezin ko atbildet jo man kauns!!! Paceļiet tokš to krān, lai iskatas pilset zolīdak, un ielaiž Ļeniņlaukum baseina beidzot ūden!!! Nu cik var lūkt?!!!!!!
Dalāmies ar foto, stāstiem, atmiņām, ar visu, kas ir saistīts ar Zvejas ostu, VZKK, kuģu remonta darbnīcu, jahtu ostu, SRAU utt,
Šeit, vai facebookā!
Mēs fb: https://www.facebook.com/SRAUenkurs/
Pirms pāris dienām ar ģimeni (2 pieaugušie+3 bērni) apmeklējām slēgto Ūdens piedzīvojumu parku, bet diemžēl nācās saskarties ar ļoti nepatīkamu problēmu. Cik nopratu ir iepirktas jaunas drošības vestes bērniem, kas no sākuma izskatījās ļoti pievilcīgas, skaistas, visas vienādas..bet jau pēc neilga laika sapratām, ka tās savu funkciju pilnībā nepilda-bērniem mutēs smeļas ūdens(vecajām vestēm tā nebija) un pēc stundas sapratām, ka nāksies pārtraukt savu izklaidi, jo bērniem visi pleci, paduses, kakls noberzušies jēli..vēl joprojām, pēc nedēļas dzīst brūces...Vai šī ir "Bērniem visdraudzīgākā pilsēta"?????
Dzīvoju Beļģijā ja es ar 50€ aizgaju uz veikalu Aldi Tad mājās …
un vēl ineresanti sanāk pa drusciņam var iekrāt un pie musu ce…
Kurzemnieku kungs Visu cieņu ja cilvēks dzīvo privatā mājā( ir…