8 °C

Vējš 5.14 m/s

Sestdiena, 20. decembris
Arta, Minjona
Novadnieks
Suņu čipošana

Ventspilnieki,varbūt izteiksim savas domas par šo vājprātu.Pēc ilgām pārdomām, par šo kārtējo augsto kungu ideju,man radušās stipras aizdomas,ka tas ir kārtējais nabadzīgās tautas "noslaukšanas" veids,ar mērķi biezos padarīt vēl biezākus.

Views
1604
03.07.2016, 19:08
D
D
dusmīgs pedagogs
Jaunais terminals

Jautajums brivostas parvaldei.Jaunajā terminalī sliedes no karstuma ir pacelušas gaisā,vai atkal buvnieki vainīgi.

Views
1512
02.07.2016, 14:58
Monta Blāze-Pētersone
Helikopteri

Kādēļ nav nekādi paziņojumi soc. tiklos par helikopteru mācībām?
Kad sāka Iidināties, bija jau par vēlo brīdināt viesus, kā naktī būs "jautrība".
Neslēpšu, kā atrodamies pie lidlauka, bet tas nemazina vēlmi uzzināt laicīgie.

Views
1592
01.07.2016, 17:45
Ilga
Cugunčup un nolausts krāns Venktmala!!!

MĀN ŠAŠUTUM RAIS tā neglīta, norūsējusi čugunčupp pie sultermināļ un tas nolaustais krāns! Kad to visu beidzot novāks un kad to krān beidzot pacels? Man kauns braukt pilseta iekša! Cilvek viss kas brauc no Rīgs - pirmais ko ieraug i tā čugunčup un nolaustais krāns pārvenkta pie tilktiem! KLauns un negods mūs pilsetai!!! Man draudzen sēž autobusa blaks, vīņ i rīdzniec, un pras man - ro, kas tas jums tur tāds neglīts, kur ir viss govs? es nezin ko atbildet jo man kauns!!! Paceļiet tokš to krān, lai iskatas pilset zolīdak, un ielaiž Ļeniņlaukum baseina beidzot ūden!!! Nu cik var lūkt?!!!!!!

Views
1288
30.06.2016, 19:53
Anitа
«Enkurs», Zvejas osta

Dalāmies ar foto, stāstiem, atmiņām, ar visu, kas ir saistīts ar Zvejas ostu, VZKK, kuģu remonta darbnīcu, jahtu ostu, SRAU utt,
Šeit, vai facebookā!
Mēs fb: https://www.facebook.com/SRAUenkurs/

Views
3033
28.06.2016, 16:47
A
A
Annika
Ūdens piedzīvojumu parks

Pirms pāris dienām ar ģimeni (2 pieaugušie+3 bērni) apmeklējām slēgto Ūdens piedzīvojumu parku, bet diemžēl nācās saskarties ar ļoti nepatīkamu problēmu. Cik nopratu ir iepirktas jaunas drošības vestes bērniem, kas no sākuma izskatījās ļoti pievilcīgas, skaistas, visas vienādas..bet jau pēc neilga laika sapratām, ka tās savu funkciju pilnībā nepilda-bērniem mutēs smeļas ūdens(vecajām vestēm tā nebija) un pēc stundas sapratām, ka nāksies pārtraukt savu izklaidi, jo bērniem visi pleci, paduses, kakls noberzušies jēli..vēl joprojām, pēc nedēļas dzīst brūces...Vai šī ir "Bērniem visdraudzīgākā pilsēta"?????

Views
1335
25.06.2016, 09:47
Pēdējās komentētās

Dzīvoju Beļģijā ja es ar 50€ aizgaju uz veikalu Aldi Tad mājās …

Pirms 27 sekundēm

un vēl ineresanti sanāk pa drusciņam var iekrāt un pie musu ce…

Pirms 5 minūtēm

Kurzemnieku kungs Visu cieņu ja cilvēks dzīvo privatā mājā( ir…

Pirms 26 minūtēm