Vējš 5.14 m/s
Vai tiesam mes dzivojsm smirdonu pilseta!? Pa dienu smird,naktis smird!Vai varam logus drosi pa nakti atstat vala!!!Cilveki jusmo par Ventspili-bet te ir tads bardaks!!!
Šodien, Jūras svētku laikā, kraujot kuģī ogles, tika darbināts vagonu tīrīšanas vibrators.
Šovakar pēc darba kā parasti braucu mājās ar 22 mikriņu , tikko kā iekāpis mikriņā iedodu naudu šoferim Antanam un tik tikko kā atdevis man biļeti un atlikumu viņš iespiež pedāli grīdā , turēdamies ar vienu roku un otrā tik tiko turot biļeti klupšus inerce mani aizsvieda uz mikriņa aizmuguri un uzgrūžoties virsū sēdeklim sašķaidīju sev telefonu , labi štrunts ta par to telefonu , bet iedomājieties ja manā vietā būtu pensijas vecuma sieviete , tādā situācijā var nokrist un gūt smagas traumas , un tā nav pirmā reize kad saskaros ar šāda veida agresīvu braukšanas uzsākšanu , reiz redzēju kā mikriņā sēdošu pensijas vecuma vīrieti ar inerci, krustojumā uz siguldas un celtnieku ielu, izmeta no sēdvietas , kā arī māmiņas ar ratiņiem vel īsti nav paspējušas novietot ratiņus kā jau transportlīdzeklis uzsāk straujāku kustību. Esmu par to visu tiešām dziļā neizpratnē , kāpēc ir tik agresīvi jābrauc riskējot ar pasažieru veselības stāvokli ?
Populārs raksts šobrīd https://www.fenikssfun.com/bildes/tikai-ventspili-3989
Komsiki, bet patīkami :)
Ventspilnieki, Jums tiešām vienalga ir par drausmīgo naftas smaku, piemēram sestdien? Vai arī vienkārši administratori dzēš ārā tās tēmas?
Tas jau vairs nav normāli, ka pat logu nevar atvērt, ka pilnīgi kaklā cērtas tā naftas smaka. Kad tas vienreiz beigsies?
Ejot gar Saules laiviņām var redzēt nokaltušu koku pret māju Ganību 20,tāpat Reņķa dārzā netālu no elekto sadales skapja ir kokiem milzīgi nokaltuši zari.Esmu rakstījusi uz Labiekārtošanas kombinātu, lai ko dara šajā lietā, bet klusums un bezdarbība. Lembergs runā par mazuļu problēmām,lai viņš atbrauc un paskatās cik bīstami ir pie Saules laiviņām,kur ikdienā uzturas daudz māmiņas ar bērniņiem.Nevajag daudz ,lai notiktu nelaime,jo zari lūzt ne tikai vējainā laikā.
Pēc PV koncerta?
Dzīvoju Beļģijā ja es ar 50€ aizgaju uz veikalu Aldi Tad mājās …
un vēl ineresanti sanāk pa drusciņam var iekrāt un pie musu ce…