Vējš 5.14 m/s
Pēc Vidumgrāvja piesārņošanas, kas tika nosaukta par "avāriju" kāds Ūdekā arī nesa kādu atbildību? Ar pliku "atvainojiet" šādos gadījumos noteikti nepietiek, jo jebkurai avārijai pamatā ir kāda atbildīgā nolaidība vai neizdarība - vai nu tetika veikta pienācīga iekārtu uzraudzība vai apkope un savlaicīgs remonts.
Vai tiešām ir tik grūti paziņot, ka tiks veikti remontarbi elektrotīklā, jeb tiešām ir jārausta elektrība un jābojā pilnīgi visas elektroierīces iedzīvotāju mājās? Es saprotu, ja notiek avārija un neko nevar priekšlaicīgi pazinot, bet ja elektrību rausta iekšā ārā visu laiku tas taču nav normāli. Ir tak iespējams informēt iedzīvotājus, ka tiks veikti labojumi un lai savlaicīgi nodrošinās, ka elektroierīces netiks bojātas.
Sveiki! Vēlētos uzzināt, līdz kurai klasei Ventspils skolās bērniem tiek piešķirtas brīvpusdienas?
Valts brīvpusdienas apmaksā līdz 3.klasei. Bet līdz kurai klasei apmaksā Ventspils pilsētas pašvaldība?
Jau ieprieks paldies par atbildi!
Sveiki! Veletos dzirdet no jums atsauksmes par B/d Saulīte. Un Rūķītis. Paldies.
Kas notiek ar Vidumgrāvi? Pie Tobago pilns ar beigtām zivīm!
Ventspils Dome man vienigajai neatbild uz iesniegumiem ,padalieties ludzu ar pieredzi
Sransk kung. Tagads bij accereties.Paldies,ka adgādinaj.
Paskaidrojuet ka no 600€ var iekrāt mājoklis +- 300€ braukšanai…
LIELISKAS ZIŅAS Meju sauc Džeina. Es saskāros ar dubultu krīzi –…