Vējš 4.12 m/s
Par cik tas visiem skaidrs, ka ventspilī strādā tikai izredzēti tirdzniecības uzņēmumi un ārēji konkurenti viņus nebaida, tad tāda lieta kā klientu apkalpošanas serviss ir pilnīgi vienaldzīgs, jo vietējie aborigēni tāpat nāks uz šīm bodēm, ja vien neizvēlēsimies pēc ikdienai vajadzīgām precēm braukt uz Talsiem, Liepāju vai Rīgu iepirkties.
varbūt padalamies iespaidos ar spilgtākajiem piemēriem, lai vismaz viņiem pašiem ir par ko padomāt, jo izmainīt jau neko ar šo mums neizdosies.
Labs piemērs- Kurši. Darbinieki vairāk kā vajag, paši savā starpā zirgojas, bet par klientu ne mazāko interesi neizrāda. Ja uzdod kādu jautājumu, tad barā tevi vērtējoši nopēta un negribīgi parāda ar pirkstu pie kuriem plauktiem man meklēt vajadzīgo. Tālu no tā neatpaliek mājai un dārzam.
Gan jau jums arī ir labi piemēri :)
Lielaja laukuma ap kokiem ir akmentini
ar ko vini ir apstradati ka stav kaa pielimeeti???
Kur to var iegadaties lai varu izmantot savam darzam????
Man ir ļoti sasāpējis jautājums par dārziņiem ,mūsu "Pilsēta ar rītdienu " kurai ir jauna koncepcija "-Mazuļiem Draudzīga pilsēta.
Manai meitiņai ir pusotrs gadiņš un ir jābūt vietai pašvaldības bērnu dārzā. Es bērnu pierakstīju pāris dienas pēc dzimšanas,bet nu ir pagājis pusotrs gads un manam bērnam nav vietas izvēlētajā b/d. Man piedāvāja vietu Vārvē! Bērns ir deklarēts pilsētā un tuvākas dārziņš ir Bitīte. Kāda Vārve ?
Un šobrīd izveidojusies situācija, kurā esmu spiesta pamest darbu,jo vieta būs tikai septembrī.
Ventspils pilsēta neko nedara lietas laba !!'
Sveiki visiem! Varbut kadam ir informacija par Svatvis vaditaju epasts vai telefona nr.
Paldies par jusu atsaucibu. Bet kautkas ir jadara ar sis firmas darbiniekiem tas tacu nav nopietni. ka vini strada..
Jau ļoti ilgu laiku paceļamā tilta abās pusēs ir apļveida krustojumi. Taču absolūti lielākā daļa ventspilnieku nemāk šos apļus pareizi izbraukt. Tautā tādus šoferīšus sauc par apļotājiem. Esmu konstatējis faktu, ka a/m skaņas signāla lietošana pret apļotājiem nav diez ko iedarbīga. Tādēļ pie pilsētas autovadītājiem vēršos ar VB starpniecību. Lūdzu, noskatieties kādu pamācošo video un brauciet pareizi! Piemēram šo: http://www.delfi.lv/video/zinas/arzemes/video-pamaciba-ka-pareizi-izbraukt-aplveida-krustojumu.d?id=44498642
Ceru, ka jau pavisam drīz pilsētā būs par dažiem apļotājiem mazāk!
Ceturtdien Ventspilī notika iedzīvotāju tikšanās ar valsts augstāko amatpersonu.
Sransk kung. Tagads bij accereties.Paldies,ka adgādinaj.
Paskaidrojuet ka no 600€ var iekrāt mājoklis +- 300€ braukšanai…
LIELISKAS ZIŅAS Meju sauc Džeina. Es saskāros ar dubultu krīzi –…