8 °C

Vējš 3.6 m/s

Sestdiena, 20. decembris
Arta, Minjona
O
O
Opaps
Lietus Ventspilī

Ventspils Domes mājas lapā ,,Ventspils .Lv" šodien visu dienu raksta, ka pie mums stipri līst , līst . bet kur tad ir lietus ? Temperatūra ,ko viņi uzrāda it kā atbilst. Šodien esmu skaidrā , bet lietu neesmu redzējis. Patiešām jātic teicienam- netici ,kas ir rakstīts .

Views
1706
06.07.2017, 17:24
Ena
LTV valdi aicina pārtraukt sadarbību ar Ventspils domi

http://www.la.lv/ltv-valdi-aicina-partraukt-sadarbibu-ar-ventspils-domi/
Nu, I gan...

Views
1175
06.07.2017, 17:24
Y
Y
yolo
Sakoptā pilsēta #1

Vēlos izteikt publisku paldies personām, kas aizdedzināja to miskasti medņu ielā. Bojāt citu īpašumu, protams, ir slikti, bet uzspļaut sabiedrībai turot to lūzni, cenšoties nopelnīt uz Lietuviešu rēķina, manā skatījumā ir sliktāk.

Paldies

Views
31
06.07.2017, 17:18
M
M
muhtarins
Ventspils Reisan vienalga uz LIKUMIEM!

Ventspils reisa vaditajiem vienalga uz celu satiksmes likumiem???

Situacija sada- Sodien (03.06.2017) gaju metra attaluma no gajeja! ventspils reisa mikroautobus bij 15m no manis... sanaca ta ka es jau biju uz gajeju vins no manim pabrauc labi ja kadus 30cm..NEAPSTAJAS! masinas kas vinam bija aizmugure (sarkans audi 100,un citroens 'kivi' krasa) citroens ietriecas audika! vainigs bij mikroautobusa shoferis,kas nepalaid gajeju...
ja kadam ir informacija kaa sauc to varonu vaditaju vai numur zime tad rakstam seit!
Situacija notika uz krustojumu kur atrodas Hesburgers! mikroautobus №22. laiks kad mikroatobus tur bij 10.50 no rita!
pats nepaspeju saskatit numur zime...

Views
1928
08.06.2017, 21:56
Ieva Zelmane
Vēlēšanas

Kur var apskatīties kāds būs Domes sastāvs no visām partijām?

Views
937
06.06.2017, 23:54
mja
Tilta apgaismojums

Labdien,Varbūt neviens nav pamanījis, bet kādu laiku nedarbojās tilta apakšējais apgaismojums-raustās.

Views
739
06.06.2017, 12:36
Pēdējās komentētās

Sransk kung. Tagads bij accereties.Paldies,ka adgādinaj.

Pirms 1 stundas

Paskaidrojuet ka no 600€ var iekrāt mājoklis +- 300€ braukšanai…

Pirms 6 stundām

LIELISKAS ZIŅAS Meju sauc Džeina. Es saskāros ar dubultu krīzi –…

Pirms 7 stundām