Vējš 3.6 m/s
Ventspils Domes mājas lapā ,,Ventspils .Lv" šodien visu dienu raksta, ka pie mums stipri līst , līst . bet kur tad ir lietus ? Temperatūra ,ko viņi uzrāda it kā atbilst. Šodien esmu skaidrā , bet lietu neesmu redzējis. Patiešām jātic teicienam- netici ,kas ir rakstīts .
http://www.la.lv/ltv-valdi-aicina-partraukt-sadarbibu-ar-ventspils-domi/
Nu, I gan...
Vēlos izteikt publisku paldies personām, kas aizdedzināja to miskasti medņu ielā. Bojāt citu īpašumu, protams, ir slikti, bet uzspļaut sabiedrībai turot to lūzni, cenšoties nopelnīt uz Lietuviešu rēķina, manā skatījumā ir sliktāk.
Paldies
Ventspils reisa vaditajiem vienalga uz celu satiksmes likumiem???
Situacija sada- Sodien (03.06.2017) gaju metra attaluma no gajeja! ventspils reisa mikroautobus bij 15m no manis... sanaca ta ka es jau biju uz gajeju vins no manim pabrauc labi ja kadus 30cm..NEAPSTAJAS! masinas kas vinam bija aizmugure (sarkans audi 100,un citroens 'kivi' krasa) citroens ietriecas audika! vainigs bij mikroautobusa shoferis,kas nepalaid gajeju...
ja kadam ir informacija kaa sauc to varonu vaditaju vai numur zime tad rakstam seit!
Situacija notika uz krustojumu kur atrodas Hesburgers! mikroautobus №22. laiks kad mikroatobus tur bij 10.50 no rita!
pats nepaspeju saskatit numur zime...
Kur var apskatīties kāds būs Domes sastāvs no visām partijām?
Labdien,Varbūt neviens nav pamanījis, bet kādu laiku nedarbojās tilta apakšējais apgaismojums-raustās.
Sransk kung. Tagads bij accereties.Paldies,ka adgādinaj.
Paskaidrojuet ka no 600€ var iekrāt mājoklis +- 300€ braukšanai…
LIELISKAS ZIŅAS Meju sauc Džeina. Es saskāros ar dubultu krīzi –…