Vējš 5.14 m/s
Dzirdēts no ventiņiem, ka mūsu pusē ar ir konstatēts cūku mēris dažās vietās...
Protams 100% informācija nav, bet ceru, ka VB noskaidros rakstu un būs iekšā raksts...
Šodien Ventiņā rakstīts, ka trimerēšana traucē iedzīvotāju mieru. Man liekas, ka šī nu nav tā lielākā problēma. Nopļauj, 2-3 nedēļas miers.
Domāju, ka ir daudz lielāki traucēkļi mūsu pilsētā. PUTNI - kaijas, baloži, vārnas.
Šogad it īpaši šī problēma ir aktuāla. Domāju, visi daudzstāvu māju dzīvokļu īpašnieki piekritīs. Tīri nosacīts klusuma brīdis iestājās labākajā gadījumā no plkst 23-4:00 no rīta. Visu pārējo laiku tiek traucēts gan iedzīvotāju miers, gan bojāts kustāmais un nekustāmais īpašums, izpostīta apkārtne u.t.t. Un, protams, atrodas vēl cilvēki, kuri šos bezkaunīgos radījumus piebaro!!!
Vai pilsētas atbilstošām iestādēm ir risinājums, kā šo problēmu ierobežot, cīnīties ar to?
Jūsu viedoklis?
Kāds zin, kas noticis, ka helikopters visu nakti riņķo?
Šovakar iegāju ,,Marine Traffic" un paskatījos kuģu kustību ostās netālu no mūsu pilsētas. Skats šokejošs. Rīgas osta : reidā (R) stāv, tas nozīmē ,ka gaida uz ienākšanu ostā 5 kuģi, ostā (O) stāv 13 kuģi ,ar kuriem notiek iekraušanas-izkraušanas darba process.Tālāk minēšu kaimiņu ostas noslogojumu. Klaipēda : R-7 , O -9. Liepāja : R-2, O-4 . Ventspils : R-2 , O-2. Vēl pagājušajā gadā ostā atradās ik dienas 4-6 kuģi un vairāki stāvēja reidā. Cik esmu novērojis , ka nedēļas laikā pie eksporta rajona piestātnēm nav bijis neviena kuģa ,to varu precīzi pateikt, jo katru dienu eju pa Ostas promenādi staigāt līdz Dienvidu molam ,kopumā 4-5 km. Staigājot, rodas ļoti sliktas domas, ka Ventspils drīz iznīgs. Viss šī lejupslīde notika pēc JKP uzbrukuma mūsu pilsētai ar ASV rokām.Domāju, ka pilnīgu pilsētas iznīgšanu nepiedzīvošu, bet mani bērni gan, ja nemainīsies Latvijas valsts attieksme pret vienu Latvijas pilsētu - VENTSPILI.
Cik grādus silts ūdens jūrā?
Šovakar braucu garām Garantijas Maximai
Melnie vīri no,nezinu,kurienes
staigā ,kā vietējie.
Kur pandēmija?
Kur ir tava dzīvesvieta,indieti,ko??!
Nevaru ticēt tādai pozetīvai info. Vai tiešām tā būs ? Tad pilsēt…
https://tautastribunals.eu/?p=64738
sranski..reizēm pat žēl tādus ka tevi ,taču neko darīt un izmainī…