Vējš 0.51 m/s
Kā man ziņo mani aģenti, tad Ventspilī ir ne tikai 29. aids upuri, bet arī tagad covid19. upuri, pa slimību to noteikti saukt nevar , jo tas ir, ekonomiskās krīzes priekštecis, nevis vīrus ,kuru mums cenšas , pa visām varēm iestātīt ministru kabineta 5. visgudrie... .
Man kā makšķerniekam ir jautājums. Kāpēc nedrīkst makšķerēt pie Ostas kapteiņa pretī Jūras vārtiem? Pašvaldības ekipāža neļauj makšķerēt,paskaidrojot ka tā ir ostas akvatorija..tad drīkst šajā vietā makšķeret vai nē?
Kas tad notika ar gājēju celiņu Robežu ielā, tā rakstīja, ka būšot līdz Packules ielai, bet še Tev, tika tikai līdz sabiedriskā transporta pieturai.
Aptrūkās līdzekļu? Sapriecājos, ka būs mazāk ceļš jāmēro pa braucamo daļu, kas nakts stundās īpaši nav omulīgi.
Izmantojot laikrakstu kā mediju vietni, es vēlos uzdot vairākus oficiālus un publiskus jautājumus Ventspils komunālajai un Ventspils labiekārtošanas kombinatam. Es lūdzu atbildīgās personas rūpīgi padomāt, pirms rakstīt standarta birokrātiskās atbildes.
1. Vai šajā un(vai) pagājušajā gadā šīs organizācijas ir izmantojušas pesticīdus (t.sk. herbicīdus un citas ķimiskas vielas) nezāļu apkarošanai, kukaiņu kontrolei utt.?
2. Vai iepriekšminētos ķīmiskos preparātus bija izmantojuši Ventspils komunālās pārvaldes vai Ventspils labiekartošanas kombinata juridiskas, vai fiziskas personas, kas šo organizāciju uzdevumus pildīja saskaņā ar līgumiem?
Prēmijas tiks izmaksātas par veiksmīgu darbību COVID - 19 pandēmijas laikā.
Ja tā tas ir, tad tikai Ventspilī izmaksā prēmijas par neko nedarīšanu. Varbūt kāds zin, cik katrs no vadības saņems?
Pilnīgs sviests!!!!
Ko mums strādniekiem darīt tālāk, kā pabarot ģimeni ,kā bankai adot kredītus, ja mūsu firma Kurekss, ir nolēmusi desmitiem cilvēku atlaist no darba???
Vai mums izmaksās pieklājīgas kompensācijas, jeb būs tikai skops aprēķins?
Atbilde ir vēl vienkāršāka. Problēma ir tā, ka reāli ir tikai an…
9-nēs tik vajadzēja atvest ūdeni un uzliet ledu lai uikas varētu …
Šajā kvartālā 0,254m3 uz cilvēku (jeb 8,66 eiro).