Vējš 6.69 m/s
Šogad turpinās Robežu ielas rekonstrukcija, bet vai kāds ir izpētījis tur uzstādīto plakātu ar izmaksām? Tur ir gan eiropas naudas, gan pašvaldības finansējums un kopā iznāk ap 6,5 milj. eiro. Intereses pēc ar auto izmērīju remontējamo posmu, tas ir 700 metru garš. Tā rupji rēķinot nepilns miljons uz 100 metriem!!! Vai tas nav kārtējais Latvijas ceļu būvnieku naudas grābšanas veids? Kādai jābūt ielai pēc remonta? Varbūt būs ar apzeltītām apmalēm?!
Sveiki!
Vai pagalmā apnikusi vecā fasāde un vēlaties ko modernu, spilgtu un krāšņu?
Tad man ir brīnišķīgs piedāvājums tieši Jums!
Piedāvāju apzīmēt Jūsu veco fasādi, šķūnīti, garāžu, istabas sienu - ko vien Jūsu sirds kāro!
Piedāvāju dažādus zīmējumus, stilizētus burtus. Ieklausos Jūsu velmēs un veicu skici pirms darba, lai Jūs spētu iztēloties rezultātu.
Ja Jūs vēlaties uzlabot fasādi, dot tai jaunu elpu un padarīt savu dzīvi košāku, iegūt fotosesijas cienīgu sienu, tad gaidu Jūsu ziņu e-pastā!
Kapēc VB portāla nav ne vārda par futbolu ? Diemžēl FK Ventspils vakar zaudēja RFS ar 0:1 Latvijas čempionāta pirmajā spele, bet .... varbūt mums ventspilniekem vispār tas futbols neinteresē kā arī komanda? Un varbut VB labāk rakstit par jaunajiem konteineriem,..... tikai ne par futbolu?
Kauns! (((
1. Šis nav apdirš…. raksts!!!
2. Koncepcija un ideja man ļoti patīk, tapēc gribu uzzināt citu Ventspilnieku atsauksmes.
Šodien paņēmu viņu kebabu maize ar assāko mērci – ja jau kebabnīca, tad galvenam ēdienam ir jābūt izcilā kvalitātē.
Viņu melnā maize likās diezgan negaršīga, pārāk daudz mērces, kas bija ne sevišķi assa, bet izteikti nebija sāls piegaršas. Mērces/tomātu un marinēto gurķu bija tik daudz, ka maize kļuva par biezputru un tajā sajaukumā jau nevarēja vairs sajust gaļas garšu. Nu kaut kā tā, pirmais iespaids, man, sanāca diezgan bēdīgs. Kebabu neapēdu lidz galam, jo beigās, tai slapjai maizej bija tik stipra rūgtuma piegarša, ka nācās to izmest. Laikam man tā patrāpījas, par daudz mērces un par maz gaļas ....
Bet tik un tā, porcija liela, interjers labs, cenas pieņemamas – 4 EUR par kebabu.
Vairāk ,ka mēnesi ir apstājies siltumtrases izbūve Riņķu- Ganību ielas posmā. Ir info , ka brīvosta ir atteikusi turpināt šo projektu finansēt. Cik tā ir patiesa ? Tas nozīmē, ka rīdzenieki, t.s. Kristovskis, bijušais ventspilnieks,grib sariebt mums ?
Kad aizsākās 'Denro Light' pompozā būve,
mazais vīriņš arī piedalījās 'kapsulas' iemūrēšanā.
Kā ne kā-BrīvOstas zeme..
Tagac redzu,klusu sludinājumu VB-
https://www.ventasbalss.lv/sludinajumi/dazadi/pardod/297486
Pārmetumi un vainot ir dažādas lietas. Izbrīna Jūsu aizstāvēšanās…
A.god.Edmundosa kungs, pilnīgi piekrītu, ka visprātīgākais pirms …
Te nepaliek neviens frāķu pavārs. Visās ēstuvēs pensionāri strādā…