Vējš 0 m/s
1. Šis nav apdirš…. raksts!!!
2. Koncepcija un ideja man ļoti patīk, tapēc gribu uzzināt citu Ventspilnieku atsauksmes.
Šodien paņēmu viņu kebabu maize ar assāko mērci – ja jau kebabnīca, tad galvenam ēdienam ir jābūt izcilā kvalitātē.
Viņu melnā maize likās diezgan negaršīga, pārāk daudz mērces, kas bija ne sevišķi assa, bet izteikti nebija sāls piegaršas. Mērces/tomātu un marinēto gurķu bija tik daudz, ka maize kļuva par biezputru un tajā sajaukumā jau nevarēja vairs sajust gaļas garšu. Nu kaut kā tā, pirmais iespaids, man, sanāca diezgan bēdīgs. Kebabu neapēdu lidz galam, jo beigās, tai slapjai maizej bija tik stipra rūgtuma piegarša, ka nācās to izmest. Laikam man tā patrāpījas, par daudz mērces un par maz gaļas ....
Bet tik un tā, porcija liela, interjers labs, cenas pieņemamas – 4 EUR par kebabu.
Vairāk ,ka mēnesi ir apstājies siltumtrases izbūve Riņķu- Ganību ielas posmā. Ir info , ka brīvosta ir atteikusi turpināt šo projektu finansēt. Cik tā ir patiesa ? Tas nozīmē, ka rīdzenieki, t.s. Kristovskis, bijušais ventspilnieks,grib sariebt mums ?
Kad aizsākās 'Denro Light' pompozā būve,
mazais vīriņš arī piedalījās 'kapsulas' iemūrēšanā.
Kā ne kā-BrīvOstas zeme..
Tagac redzu,klusu sludinājumu VB-
https://www.ventasbalss.lv/sludinajumi/dazadi/pardod/297486
Izlasīju ventspils.lv jautājumu par to, ka PSIA Ūdeka prasa apmaksāt ūdens skaitītāju maiņu dzīvokļa īrniekiem, bet šo skaitītāju PSIA Ūdeka uzstādīja viņiem pirms diviem mēnešiem par maksu. Tagad atkal maksāt par bij.lietošana skaitītāja maiņu atkal prasa naudu. Kur taisnība? Vai Ūdeka dara ko grib?
Vai tas ir pareizi?
Kapēc neviens atbildīgais dienests nereaģē uz to ka pie nama Talsu, 26, automašīnas stāv nepareizi?? Gandrīz 20 spēkrati stāv ar riteņiem uz zaļas zāles, bet tur taču ir autostāvvietu laukums! Daudz vietas! Kapēc vajag bojāt vidi un zāli? Cik reiz es jau zvanīja uz ceļu policiju, uz pašvaldības policiju - bezjēdzīgi!! Atbrauc, nofotografē un aizbrauc. Bet mašīnas ka stāv uz zāles tā arī stāv katru dienu.
Kas kait Ventspils Domei ka nevar vienreiz atvērt to VENTPSILS lidostu, Kautvai uz Baltijas valstīm! Tik forši būtu, nekur uz Rīgu nav jākratās, tepat pie mājām sava lidosta/ Kautvai lidojumi uz Lietuvu vai Igauniju, kur problēma ir?? Kāpēc nekas nenotiek?
Atbilde ir vēl vienkāršāka. Problēma ir tā, ka reāli ir tikai an…
9-nēs tik vajadzēja atvest ūdeni un uzliet ledu lai uikas varētu …
Šajā kvartālā 0,254m3 uz cilvēku (jeb 8,66 eiro).