8 °C

Vējš 5.14 m/s

Pirmdiena, 15. decembris
Johanna, Hanna, Jana
S
S
sranskis
Ventspils Reisa autobusu saraksts

Paldies Ventspils Reisam par satiksmes nodrošināšanu Ventspilī. Bet autobusu saraksts rada bažas par tā sastādītāju zināšanām par Ventspili un cilvēku vajadzībām. Piemēram, 4.maršruta autobuss plkst.16.55 no Selgas kursē līdz Kursai! Vai saraksta sastādītāji stādās priekšā kur tā atrodas? Tā atrodas nekurienes vidū. Vai tiešām pārējās Pārventas iedzīvotājiem pēcpusdienā nevajag nokļūt mājās? Ja atmiņa neviļ, tad iepriekš autobuss kursēja caur Kursu un tālāk pa Tārgales, Talsu ielām uz pilsētu!

Views
938
07.08.2020, 12:20
SpicyFreezy
Autostāvlaukums

Man ir jautājums Ventspils Pašvaldībai, Ventspils Pašvaldības policijai, un Valsts policijai. Uz Ganību ielas atrodas auto rezerves daļu veikals. Tur atrodas stāvvieta tieši pretī durvīm. Vakar gāju ārā ar saviem bērniem bērnu ratos un tur kā jau vienmēr automašīnas saliktas līdz pat durvīm. Protams arī uz gājēju celiņa. Es ar bērnu netieku garām šai vietai pa gājēju celiņu jo transportlīdzekļi ir nolikti tā kā ar bērna ratiem netieku garām. Man nākas braukt apkārt pa brauktuvi apdraudot gan paša gan bērna dzīvību. Un protams šī nav pirmā reize kad tur transportlīdzekļi novietoti kā grib. Pēc CSN uz gājēju ietves transportlīdzekli novietot ir aizliegts. Ko Jūsuprāt vajadzētu darīt? Tur nav nekādu reālu iespēju brīvi pārvietoties ar bērniem ja tiek regulāri novietotas automašīnas. Veikalu sauc Auto Rezerves daļas un Viss Copei!

Views
1525
07.08.2020, 06:44
M
M
Martins Lauva
Pārventas bērnu pilsētiņa

Kopš pārventas bērnu pilsētiņā vairs nav uzrags te var darīt ko grib. Čigānu jauniešu kompanijas sēž atrakcijās, bērnus nelaiž, smēķē. Kad aizrādu, tad protams te ir pirmo reizi un neko nezin. Bet negribu iet un aizrādīt. Nav man tāds uzdevums, tikai pienākums. Uzdevums ir pilsētai nodrošināt kārtību parkā un bērniem atbilstošu atmosfēru.

Views
1071
06.08.2020, 00:06
K
K
kastenotiek
Kemperi Ventspilī- jautājums

Vai nebūtu lietderīgi lielākajos Ventspils stāvlaukumos uzlikt papildzīmi “ar kemperiem stāvēt aizliegts”?
Sabraukuši Ventspilī, apstājas pie mola, akvaparka stāvlaukumā u.c. vietās, taču pilsētai nekāda labuma no tā. Ja apstātos kempingā, kur paredzēts, tad vismaz atstātu parkinga maksu kempingam. Citur ārzemēs šāda prakse tiek piekopta un ir normāla. Visi ievēro un nevēlas maksāt sodu.

Views
2866
03.08.2020, 10:02
A
A
Andžš
Alus Pudeles

Kur palicis večuks no bāzes, kurš pieņēma tukšās alus pudeles un kur šobrīd var normāli nodot pudeles?

Views
1412
29.07.2020, 09:46
Maska
Skulptūr Dzērveņsūcējs

vai ta kāds iekš to dom nevar kaut ko darīt liets labā, lai beidzot to skulptūr savest kārtībā? vai ta mēs i nabag māj? liek cit vietā, ja šai nozudis mākslinieks! kauns iet pa dzirnav laukum!

Views
1478
27.07.2020, 12:55
Pēdējās komentētās

Nevaru ticēt tādai pozetīvai info. Vai tiešām tā būs ? Tad pilsēt…

Pirms 11 stundām

https://tautastribunals.eu/?p=64738

Pirms 15 stundām

sranski..reizēm pat žēl tādus ka tevi ,taču neko darīt un izmainī…

Pirms 18 stundām