4 °C

Vējš 3.6 m/s

Piektdiena, 27. marts
Gustavs, Gusts, Tālrīts
Gints Linde
Ceļa zīmu

Jūlija mēneša pēdējā nedēļā dažādos masu medijos, ieskaitot VENTAS BALSI un radio tika aktīvi tiražēta "karsta" ziņa par auto novietošanas laika ierobežojošas zīmes uzstādīšanu auto novietnē ielas pusē Saules ielā 33 pie adresē esošajiem veikaliem. Nu pēkņi šī zīme ir pazudusi. No lēmējiestāžu puses gribētos saņemt tikpat publisku skaidrojumu par šīs zīmes pazušanas iemesliem, jo šādas darbības noteikti rada nodokļu maksātājiem zināmus izdevumus, rēķinot iesaistītos strādniekus, materiālus un darbam veltīto laiku.

Views
1135
02.08.2016, 13:11
L
L
Laima
Trenažieru zāle 3.vidusskolā

Izskanēja informācija,ka 3. vidusskola būs trenažieru zāle, bet kad tiks atklāta, nekādas informācijas. Gribu jautāt atbilstošajām institūcijām, kāds varētu būt atklāšanas prognozējamais gads/datums?

Views
1058
29.07.2016, 10:20
A
A
anna
sporta dejas

sveiki.vai kāds zin kur un no cik gadiem sakot ērnus pieņem sporta dejās?

Views
485
29.07.2016, 03:21
B
B
bitbokss
Soc pabalsti

Sveiki, velejos paintreseties vai ir kadam bijis lidzigs gadijums. Mans tevs ar kuru nesazinos gadiem uzlicis man maksat uz Soc pabalstiem ''Aprupe Majas'' Lieta tada ka es ar to cilveku nesazinos utt ir savi iemesli ! Cik videji izmaksa un vai ir kadam kads labs Jurists ar kuru varetu konsuleties saja jauajuma

Views
1017
28.07.2016, 09:11
T
T
tara
Ko A.lembergs kā politiķis, 26 gadu garumā ir darījis...

SKDS aptaujās (2000 - 2013.g) 67 - 78% Latvijas iedzīvotāju pauž, ka valsts nav radījusi vienlīdzīgas iespējas visiem, tāpēc ar godīgu darbu cilvēks nevar kļūt turīgs. A.lembergs sauc sevi par valsts mēroga politiķi. Ko A.lembergs kā politiķis, 26 gadu garumā ir darījis, lai radītu vienlīdzīgas iespējas visiem? Vai kāds var atbildēt uz šo jautājumu?

Views
2686
26.07.2016, 23:08
E
E
es
treks 2

nenovērsīšos no tēmas, vajadzīgs treks(velo).
Kā jau iepriekš minēju , ka vajadzētu tomēr mēģināt atjaunot velo treku.
Tas nozīmēs tikai vienu , ka atjaunosim arī riteņbraukšanas tradīcijas un atgūsim Ventiņu popularitāti šajā sporta veidā.
Jo mums viņš bija un tika iznīcināts.
Mums ir bijuši ļoti daudz treka braucēji ar kuriem varētu lepoties vēl šo balto dienu, varētu minēt daudz uzvārdus.
Varbūt arī vēršos pie exveciem riteņbraucējiem, kuri kādreiz trēnējās pie Viestura Riekstiņa, Edgara Naudiņa, Egīla Kraulera . Pie labākajiem treneriem

Views
1254
23.07.2016, 18:07
Pēdējās komentētās

Ventspils valstspilsētas pašvaldība jau otro gadu organizē Līdzda…

Pirms 4 stundām

Var jau mēģināt pajautāt rektoram, lai kopsapulcē vizuāli atspogu…

Pirms 8 stundām

Lemberga kungs, Vucāna kungs, lūdzu, glābiet augstskolu! Esam …

Pirms 9 stundām