7 °C

Vējš 4.63 m/s

Trešdiena, 13. maijs
Irēna, Irīna, Ira, Iraīda
Maija Romanova
Foto

Labdien. Vai ir iespejams sanjemt foto, kuras publicetas majaslapa?

Views
580
03.09.2016, 19:49
O
O
Ozols
Konusi

Ventspilī ir iespējams nopirkt oranžos konusus, kurus izmanto ceļu remontdarbiem?

Views
388
02.09.2016, 21:29
Novadnieks
Esmu Guru Novadnieks-ar visiem jautājumiem pi manis!

Sveiki! Esmu mazliet apmulsis..! Paldies ,dārgie foruma dalībnieki,ka jūs novērtējat manu spēju ielīzt praktiski katrā tēmā! Un ne tikai-paspēt arī komentēt,un dot praktisku padomu ikvienam,kuram nav sava personīgā galva uz pleciem! Tādā kārtā esmu iedomājies,ka varu pildīt Ventspils Nabas funkcijas.Vienīgi-man pieklibo komunikācijas spējas .. .Brīžiem uzvedos kā tāds bullis..DD

Views
263
02.09.2016, 19:16
E
E
Edgars
Avārija 25. Augustā

Sveiki, vēlos mazliet precizēt par avāriju kas notika pie Automazgātuves 25.augusta vakarā.
Ventas balss raksta ,ka ir notikusi sadursme starp Honda Preludi un BMW 323 ,kā rezultātā ir cietis vēl viens BMW autovadītājs. Taču laikam kādam patīk noklusēt informāciju - patiesībā Hondas un BMW 323 autovadītāji bija apstājušies pie Luksafora kurā dega sarkanā gaisma,bet diemžēl LV Bulta Ghost Rider ar melno BMW automašīnu noteikti ievēroja ceļa satiksmes noteikumus atrodoties pie pilna saprāta braucot ar ātrumu vismaz 70km/h un vērojot rozā ziloni kas šķerso gājēju pāreju.
Visu cieņu redaktoriem un informācijas avotiem,padarot nevainīgu cilvēkus par vainīgiem.
Jauku dienu.

Views
2199
02.09.2016, 13:11
X5
HELIJS

Milaa tauta ludzu pasakiet kur var nopirkt heliju prieks gaisa baloniem,vai ari cik maksa uzpilde 1 balonam ventspili un kur var uzpildit ar heliju????

Views
1812
26.08.2016, 07:21
V
V
Viktorija
Braukšanas instruktors.

Iesakiet patiešām labu un pacietīgu instruktoru , kurš apmācītu autovadīšanu ar automātisko ātrumkārbu.

Views
760
25.08.2016, 10:23
Pēdējās komentētās

Ventspils atbildīgajiem jautājums kāpēc tāds bardaks ?!Kāpēc tād…

Pirms 8 stundām

Par expertu var kļūt jebkurš, kurš pa draugam iestūķēts attiecīga…

Pirms 21 stundas

Devenēs zincik tādu īrnieku bez deklarācijas ir ....tur tūkstoši…

Pirms 22 stundām