Vējš 1.54 m/s
Ventas Balss, ir kāds iemeslss kāpēc jūs tēmas dzēšat?
Ja redzu ka dzīvnieki regulāri tiek smacēti dūmos, man būtu iemesls sakost zobus un par to klusēt? igonrēt to ka spīdzina dzīvniekus?
Vai VB nevar apturēt to naudas aizdevēju reklamēšanu, vismaz šeit ,jo visos tv kanālos nav miera no tiem.Vai maz mums nelaimīgu cilvēku ,kas savā laikā aizņēmās naudu un tagad netiek galā un ir parādā līdz kapa malai, nevarēdami atdot aizņemto, jo procenti aug kā sēnes pēc lietus.
Sveiki, studentei ļoti nepieciešama palīdzība. Man vajadzētu 10 cilvēkus, apmēram no 30 uz augšu, kas būtu ar mieru piektdien vai sestdien satikties kaut kur centrā pie populārākajiem apskates objektiem un atļaut man nofotografēties ar viņiem?
ļoti vajadzīgs skolas projektam, sīkāk privāti varam apspriesties.
Tas noteikti neaizņemtu ilgāk par pus stundu, ļoti ceru uz atsaucību :)
"Suņu būdā" Gita Rēvalde- Ventspils Augstskolas rektore, Asociētā Profesore. Ministru kabineta iecelta amatpersona.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=853yCXpFAl0
Sveki. Sakiet vai Ventspili var salabot rokturi koferim? Lidosta salauzija rokturi koferim.. kur var salabot?
Nozaudets velosipēds atradējam atlidzība garantēta. Lembergu hutes rajonā.vai varbut ir kāds redzējis. var redzet bildi sludinajumu sadalja. krasas melna zeltena un zila "ROCK"
Riepas montējam?
Troļļu saiets?
Superīgi liels padies Tev Juri!