14 °C

Vējš 4.12 m/s

Svētdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs
Cilvēki, sabiedrība
J*****E RIEPU DŪRĒJI

Kādam naktī no 9 uz 10 decembri tika padurstitas riepas Sarkanmuižas dambī 16, vai kādam ir skāde tada kā man? bet ja so lasa cilvēks kurs sarkanmuizas dambi 16 Bembim izdura riepas, tad zini skabeklis bus aizgriezts.

Views
1644
10.12.2016, 14:15
Skruve05
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Šomases "jo*anā Latvija"

Netīšām, lasot kārtējo raksta virsrakstu par tēmu, radās jautājums - kāpēc nomelnojam, ja viņa beidzot pateica skaļi to, ko visi domā, bet baidās pateikt? Vai tiešām esam tik zemu krituši, ka mums, kā suņiem, vajag tikai pamest kaulu ko apriet, bet saimnieks (lasi - valdība) var atņemt visu, un tikuntā būs un paliks - saimnieks?

Views
1846
02.12.2016, 16:23
šašliks
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Immer Digital

"Immer Digital" aktīvi publicē darba vakances un meklē jaunus darbiniekus. Kādas ir atsauksmes par jauno kompāniju?

Views
517
08.12.2016, 21:54
Ieva
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Pagājušo gadu ''Mis un Misters Ventspils''

Būtu interesanti, ja Ventas Balss uzrakstītu kādu rakstu par to, kuras personas kādreiz ir ieguvušas titulu ''Mis un Misters Ventspils'', ar ko viņi nodarbojas šobrīd, kur viņus aizveda dzīves līkloči.

Views
1065
01.12.2016, 23:00
es
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
,,Neiztīrāmā'' Ventspils !

Daudzstāveņu atkritumu novietnes. Kāda ar būri,kāda bez. Nāk cilvēks un noliek savu nesamo pie būra un nemet iekšā konteinerā. Kāpēc tā dara? Varbūt nemaz nenest līdz konteineriem,bet mest uzreiz pa logu? Tā ir kāda puskultūra vai pusaudzināšanas sekas ?

Views
1021
03.12.2016, 17:48
qwerty
Cilvēki, sabiedrība
Cilvēki, sabiedrība
Auto buktes izpiešana

Sveiki! Lūgums ja kādam ir zināms kāds,kas to dara kvalitatīvi Ventspilī vai tuvākā apkārtnē, tad atstāt komentāru ar kontakttālruni vai adresi. Nepieciešams vieglajai automašīnai iztaisnot bukti, izspiest lielu iespiedumu. Paldies!

Views
870
03.12.2016, 12:49
Zet
Cilvēki, sabiedrība
Pēdējās komentētās

https://tautastribunals.eu/?p=68819

ZZS fiasko
Pirms 5 stundām | .Loki

Neticu, ka Uzulnieks vairs nedzers. Žurnālisti pavērojiet un mums…

ZZS fiasko
Pirms 5 stundām | Es

https://tautastribunals.eu/?p=68819

!!!!!!!!!!
Pirms 6 stundām | .Loki

Interesanti, daudze ir pamodies?

ZZS fiasko
Pirms 6 stundām | Anonīms