Vējš 1.54 m/s
sveiki.vai kāds zin kur un no cik gadiem sakot ērnus pieņem sporta dejās?
Sveiki, velejos paintreseties vai ir kadam bijis lidzigs gadijums. Mans tevs ar kuru nesazinos gadiem uzlicis man maksat uz Soc pabalstiem ''Aprupe Majas'' Lieta tada ka es ar to cilveku nesazinos utt ir savi iemesli ! Cik videji izmaksa un vai ir kadam kads labs Jurists ar kuru varetu konsuleties saja jauajuma
SKDS aptaujās (2000 - 2013.g) 67 - 78% Latvijas iedzīvotāju pauž, ka valsts nav radījusi vienlīdzīgas iespējas visiem, tāpēc ar godīgu darbu cilvēks nevar kļūt turīgs. A.lembergs sauc sevi par valsts mēroga politiķi. Ko A.lembergs kā politiķis, 26 gadu garumā ir darījis, lai radītu vienlīdzīgas iespējas visiem? Vai kāds var atbildēt uz šo jautājumu?
nenovērsīšos no tēmas, vajadzīgs treks(velo).
Kā jau iepriekš minēju , ka vajadzētu tomēr mēģināt atjaunot velo treku.
Tas nozīmēs tikai vienu , ka atjaunosim arī riteņbraukšanas tradīcijas un atgūsim Ventiņu popularitāti šajā sporta veidā.
Jo mums viņš bija un tika iznīcināts.
Mums ir bijuši ļoti daudz treka braucēji ar kuriem varētu lepoties vēl šo balto dienu, varētu minēt daudz uzvārdus.
Varbūt arī vēršos pie exveciem riteņbraucējiem, kuri kādreiz trēnējās pie Viestura Riekstiņa, Edgara Naudiņa, Egīla Kraulera . Pie labākajiem treneriem
Esmu ievērojis ka lielajā prospektā 21 mūsu apkārtni apkopj daila setniecite.veroju viņas pa logu katru rītu un esmu pilnīgi iemīlējies.bet kauns pieiet klāt un uzrunāt...varbūt kāds var ieteikt man kā lai rīkojos????
Riepas montējam?
Troļļu saiets?
Superīgi liels padies Tev Juri!