Vējš 2.57 m/s
Varbūt kāds varētu ieteikt labu dziednieku?
Latvijā 21,3% pilngadīgo iedzīvotāju ir konstatēta aptaukošanās, kas ir otrs augstākais rādītājs Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu vidū.
Skaisti jau uzkrāsots Staldzenes stāvvietā vieta automašīnai ar bērniem, pati pirmā rindā.
Tikai žēl, ka nekur stāvvlaukumā neatradu stāvvietu invalīdiem.
Pirmā vieta veselīgiem cilvēkiem ar bērniem, bet cilvēkiem ar kustību traucējumiem, lai meklē kaut kur brīvu vietu stāvlaukumā. Nemaz nerunāsim par to ka invalīdu stāvvietām vajadzīgs mazliet vairāk vietas, kā parastai "kabatiņai".
Bet tā jau ir padomju gados, invalīdi sabiedrībā nebija, tagad laikam pie tā atgriežamies, Ventspils pilsētai bēbīši svarīgi, bet invalīdi, lai nemaz nerādas pludmalē
Vai labi pavadījāt nakti?Atkal kāds dzīves apbižotais , ar mazvērtības kompleksu slimojošais un zem citu vārda varoni tēlojošais ir padarījis savu melno darbu .Rokraksts nu gluži kā Victoram Def , un VB arī netiek galā ar tādiem , nu žēl .Samainīju sava profila bildi ,bet tas jau nav uz ilgu laiku, pamodīsies no alkohola vai narkotiku reibuma un atkal manu bildi samainīs . lai visiem jauka diena!
Es 10 gadus nemitīgi tieku vazāta pa tiesu namu gaiteņiem par to ka nekad nedariju neko sliktu! Ir bijusi viena vienīga kļūda- aizdevu naudu policistu sievai. Kad aidevu naudu, es nekad nevarēju iedomāties, ka ar mani tā varēs kāds izrīkoties! Protams, ka nauda atpakaļ netiek atdota un vēl pret mani bija safabricēts kriminālprocess!
Tomēr tiesa visās instancēs atzina, ka safabricētā krimināllieta nav pamatota un tai ir prīvata ievirze. 10 gadus dzīvoju ellē un brīnos, kā vēl esmu dzīva! Man bija žēl ne tikai sevis un savas zaudētās naudas, bet arī to, kāmēr tiesājos, dabūju smagu depresiju...
Māsīcas dēls mums ar bērniem palīdzēja ar naudu, lai samaksāt par kredītu, lai vispār izdzīvot. Nauda pamatā ir domāta arī pārējām radiniekiem. Reizēm man bija tik slikti, ka es no mājās gadiem ārā iziet baidījos, nerunājot jau par pasta sūtījumiem. Es nevienu no sūtījumiem neesmu saņēmusi. Pēc kāda laika es uzzināju, ka pa visiem šiem gadiem VID man aprēķināja 20 000 Eur nodokļa summu..... Tas ir gals!
Man kā radošam cilvēkam ir ļoti grūti šādos apstākļos dzīvot. Es tiešām brīnos, kā es pēc visa pārdzīvotā esmu dzīva un staigāju pa zemi. Es negribu publiski bļaustīties, kā man tagad dara pāri un kā man klājas, jo cilvēki ir nežēlīgi un tas nevienu neinteresē. Es gribu, lai vienreiz tas viss beidzas!!! Es tāpēc gribētu uzzināt, ja es uztaisu pašnāvibu,vai VID maniem bērniem (15 un 17 gadi) neatņems dzīvokli?
ANITA
Kāpēc tad deklarētajiem pilsētniekiem ir jāsponsorē visiem?
Cara Menghapus Data akun kredivo menghubungi layanan Live Chat vi…
Cara Membatalkan Transaksi/Pengaju𝗮n P𝗶njaman (𝗦𝗣𝗜𝗡𝗝𝗔𝗠) SHOPEE, K…