7 °C

Vējš 4.12 m/s

Piektdiena, 27. marts
Gustavs, Gusts, Tālrīts
Ledi Di
pazaudets suns

Pazaudets mediibas suns, haskija, meitene. Apkaklis ar atstarojošām lentām. Ovišos rajona. Meitene draudziiga..kas atrada zvaniet ludzu pa talruni: t.26087079, t.29804324

Views
664
09.09.2016, 08:32
E
E
Es
Privātstundas matemātikā

Labdien! Vai kāds nevarētu ieteikt kur meklēt privātskolotāju matemātikai 10.klasei?

Views
408
09.09.2016, 08:20
V
V
Ventas Balss lasītājs
Grib aizliegt divlitrenes

Šodien lasīju Ventas Balss, ka valdība vēlas aizliegt stipro alu dilitru pudelēs.

Šo aizliegt jau vajadzēja sen. Šāda veida alkoholiskos dzērienus iegādājas pārsvarā sliktāk situēti cilvēki un tikai tāpēc, lai apreibinātos. Ceru, ka likuma grozīšana palīdzēs novērst tautas nodzeršanos!

Views
402
09.09.2016, 08:18
kristine
Ginekaloge

Sveiki saskatos ar bedigu problemu. Esmu stavokli un uzskaite pie Vaitkus bet velos mainit ginekalogi zvaniju dr Kruklei bet vina ta nedarot ja ir pie viena arsta uzskaite vina nepienme tadu. Ko lai daru jo tiesam velos nomainit ginekalogi jo pec katras vizites ar Vaitkus esmu stresa un vel lielaka nezina jo uz man interesejosajoem jautajumiem vina atbildet nevar. Velos rast sirdsmieru kur arste var izskaidrot pilnigi visu man interesejoso. Vai varat ieteikt kadu hinekalogi kura pienemtu.

Views
1049
07.09.2016, 21:32
kristine
Zīlniece ventspili.

Sveiki varbut kads var ieteikt kadu zinosu zilnieci pie kura griezties pec padoma. Zinu ka sadas temas te jau bijusas. Nu soreiz es versos ar sadu lugumu!

Views
7770
07.09.2016, 14:09
Siley
Jaundzimušā reģistrācija

Labdien,
Vēlējos uzzināt par jaundzimušā reģistrāciju , vai tāpat kā citās pilsētās, arī ventspils slimnīcā ir iespējams reģistrēt mazulīti, vai tomēr tas izdarāms pēc izrakstīšanas no slimnīcas?
Plus jautājums par izrakstīšanas no dzemdību nodaļu , cik atri tas tagad notiek?

Views
1361
07.09.2016, 08:11
Pēdējās komentētās

Ventspils valstspilsētas pašvaldība jau otro gadu organizē Līdzda…

Pirms 2 stundām

Var jau mēģināt pajautāt rektoram, lai kopsapulcē vizuāli atspogu…

Pirms 6 stundām

Lemberga kungs, Vucāna kungs, lūdzu, glābiet augstskolu! Esam …

Pirms 7 stundām