Vējš 0 m/s
Zini,ar ko atšķiras cūka no cilvēka?Cilvēks caur Forumu mēgina risināt vai uzlabot pilsētas,vai sabiedrības labā sasāpējušās problēmas.Turpretim cūkai galvenais labi paēst,siltumā izgulēties,un kādu reizi parukšķēt....nekā personīga,vienīgi neciešu,ka cilvēki izgāž savu žulti,šis nav tas portāls,tam tas nav domāts.....
Kliedz, mana tauta! Lokies! Tavās rētās
Vēl bēršu sāli, lai tu neaizmirstu
Neko. Audz sāpju naidā svelotā, kas svētāks
Par piedošanas maigumu. Es mirstu
Ar tevi, lai tu atdzimtu. Tev būs
Krāt nāvi, postu, negodu un kaunu!
Un raudi! Asaras par dzelzi kļūs,
Kad pienāks laiks. Un piemeklēts tiks ļaunums
No dzelžu lietus. Mana roka vāja
Un nespēj tavas pārestības piedzīt.
Bet vārdi − tas ir zobens abpusgriezīgs
Pār viņu pilīm un pār tavām mājām. -Vizma Belševica-
Šodien pēdējā darba diena pirms svētkiem , tāpēc tāds jautājums- cik daudziem darba devējs ir pasniedzis dāvanu vai naudas balvu , vai daudz ir to ,kuri sagaidīs svētkus ar nedaudz bagātīgāk klātu galdu kā ikdienā,? Vai par piemēru Ventspils pilsētas un novada domes ir apdāvinājušas savus darba cilvēkus? Varbūt tikai vadībai pietuvinātie ir tikuši pie dāvanām un naudas balvām , un kā ir pārējos uzņēmumos? Dalīts prieks jau esot dubults prieks , padalieties un kādam bēda varbūt kļūs par pusbēdu.
Aptauja Ventas balss lietotājiem, būšu pateicīgs par jūsu ieguldīto laiku - www.visidati.lv/aptauja/1326262371/
Skaistus, ğimeniski mīļus Ziemassvētkus un saprātīgām, pozitīvām idejām bagātu Jauno 2018. gadu visiem VB Foruma aktīvistiem !
Lemberga kungs, ko gan iesākt vecākiem, ja izvēlētajā bērnudārzā vieta no 1.5gada bērnam janvārī nav, tikai sākot ar septembri. Pamest darbu, būt bezdarbniekos vai maksāsiet pabalstu? Pilsēta ar rītdienu, mazulim draudzīga. Un sazvanīt Ventspils izglītības pārvaldi 2x nedēļā konkretos laikos arī ir murgs!
Ir jau gan...
Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…
hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).