-23 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 9. februāris
Simona, Apolonija
Z
Z
Zinaīds
Logu maiņa

Interesē logu maiņa, izskatīti VENTEX, Erigo un Baulain piedāvājumi. Ir vēl kāds apsvēršanaa vērts kantoris?

Views
1409
13.12.2017, 10:28
karlito
Sēņu lasīšana Īrijā

Pēdējās dienās interneta portālos,tv un presē plaši tiek apspriests pasākums,kur Īrijas sēņu fabrikas pārstāvis Jēkabpilī aicina cilvēkus braukt lasīt sēnes Īrijā,pelnīt līdz 2000eu mēnesī.Ļoti daudz cilvēku vēlas šo iespēju izmantot,citi saka,ka šī ir viņu pēdējā iespēja,lai izlauztos no nabadzības purva..Ko jūs par to sakāt?

Views
3368
11.12.2017, 20:43
A
A
Arnis
«Žēlsirdības mājas» bijušajam darbiniekam par seksuālu uzmākšanos klientiem - 12 gadu cietumsods

Kas notiek ar to Žēlsirdības māju? Vēl maijā dzirdējām, ka to finansiāli atbalsta arī topošie Ventspils pašvaldības deputātu kanditāti R.Kalniņš un A.Landmanis. Kur un kā tika izlietota nauda, ja pakalpojums 9.jūnijā tika slēgts un izņemts no sociālo pakalpojuma reģistra?

Views
896
10.12.2017, 12:58
S
S
Snezanna
Pateicība mikroautobusa vadītājam 1.12.17

Pateicība mikroautobusa vadītājam
Vēlos pateikties mikroautobusa vadītājam
kas man ļoti palīdzēja.
atstāja bērnu portfeli ar maku, daudzums man nebija mazs. Portfelis tika atrasts, un vadītājs mums palīdzēja, deva naudu, esmu ļoti pateicīga šai personai, diemžēl es nezinu vārdu, uzvārdu ..
viss tas notika 1. decembrī plkst. 16:30

Views
1683
05.12.2017, 13:30
Е
Е
еs
LSM: VID vērtēs Ventspils olimpiskā centra nodokļu optimizāciju

OCV maksājumi augstas klases sportistiem grāmatvežu valodā skaitās ar saimniecisko darbību nesaistīti izdevumi. Par tiem jāmaksā uzņēmuma ienākuma nodoklis. Līdz šim olimpiskais centrs nodokli nemaksāja, jo gadus beidza ar zaudējumiem. Taču no jaunā gada nodokļa iekasēšanas kārtība mainās. Pašvaldība sarēķinājusi, ka OCV valsts budžetam gadā būtu jāpārskaita ap 120 tūkstošiem eiro gadā.

“Lai šo risku minimizētu,” Ventspils domes kapitāla pārvaldības nodaļa iesaka izveidot biedrību, kurai nodot sportistu finansēšanas funkciju. Biedrībām uzņēmuma ienākuma nodoklis nav jāmaksā.

Turpinājums: http://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/vid-vertes-ventspils-olimpiska-centra-nodoklu-optimizaciju.a259597/

Views
787
05.12.2017, 08:55
Anita
VB redakcijai par forumu

Vai bija liela jēga mainīt foruma formātu , ja neskatoties uz to ka jāautorizējas, daži labi kadri izmanto svešus nikus un arī profila attēlus un cenšas sanaidot foruma komentētājus , rakstot apvainojošus komentārus.Tad jau varēja atstāt veco foruma veidu ,kur visi varēja viens otru aizvainot un nomelnot, jo atklāti vairumam nav drosmes izteikt savu viedokli, jo tāda nu reiz ir cilvēka daba.

Views
2964
03.12.2017, 15:03
Pēdējās komentētās

Cara membatalkan lejanan Akulaku di CS/WA+62878-4843-9004 Atau/+6…

Pirms 2 stundām

hubungi layanan pelanggan di nomor (WA 0811284434).

Pirms 2 stundām

Cara Membatalkan Pinjaman EasyCash, Untuk membatalkan pinjaman EA…

Pirms 3 stundām