Vējš 2.57 m/s
BMW vadītājs ,kurš ir policists taranē mikriņu Mersedes Benz.Un Jānis Arājs nekaunās vēl izteikties,ka tās esot baumas,ka policits esot bijis alkohola reibumā.Vai tad viņa darbinieki viņam atskaitās kad lieto alkoholu.Un kāds tur sakars ar lietu-vai viņš ir labs,vai slikts darbinieks.Dotajā brīdī viņš ir pārkāpis likumu,kurā ir cietušie.Tātad ir jāsoda(protams,ne jau tikai izsakot rājienu)Interesanti,ja to būtu izdarījis parasts pilsonis,interesanti tad Arāja kungs arī izteiktos ar aistāvību,ka tas ir nevainīgs cilvēks.It kā visi taču likuma priekšā ir vienādi?Vai varbūt nē?
Nepieciešams kapitālremonts vienistabas dzīvoklis. Padalieties pieredzē par firmām Ventspilī, kuras nodarbojas ar remonta darbiem, strādniekiem u.tt!
Zini,ar ko atšķiras cūka no cilvēka?Cilvēks caur Forumu mēgina risināt vai uzlabot pilsētas,vai sabiedrības labā sasāpējušās problēmas.Turpretim cūkai galvenais labi paēst,siltumā izgulēties,un kādu reizi parukšķēt....nekā personīga,vienīgi neciešu,ka cilvēki izgāž savu žulti,šis nav tas portāls,tam tas nav domāts.....
Kliedz, mana tauta! Lokies! Tavās rētās
Vēl bēršu sāli, lai tu neaizmirstu
Neko. Audz sāpju naidā svelotā, kas svētāks
Par piedošanas maigumu. Es mirstu
Ar tevi, lai tu atdzimtu. Tev būs
Krāt nāvi, postu, negodu un kaunu!
Un raudi! Asaras par dzelzi kļūs,
Kad pienāks laiks. Un piemeklēts tiks ļaunums
No dzelžu lietus. Mana roka vāja
Un nespēj tavas pārestības piedzīt.
Bet vārdi − tas ir zobens abpusgriezīgs
Pār viņu pilīm un pār tavām mājām. -Vizma Belševica-
Šodien pēdējā darba diena pirms svētkiem , tāpēc tāds jautājums- cik daudziem darba devējs ir pasniedzis dāvanu vai naudas balvu , vai daudz ir to ,kuri sagaidīs svētkus ar nedaudz bagātīgāk klātu galdu kā ikdienā,? Vai par piemēru Ventspils pilsētas un novada domes ir apdāvinājušas savus darba cilvēkus? Varbūt tikai vadībai pietuvinātie ir tikuši pie dāvanām un naudas balvām , un kā ir pārējos uzņēmumos? Dalīts prieks jau esot dubults prieks , padalieties un kādam bēda varbūt kļūs par pusbēdu.
Aptauja Ventas balss lietotājiem, būšu pateicīgs par jūsu ieguldīto laiku - www.visidati.lv/aptauja/1326262371/
Pardon par misēkli tekstā ;)
Beidzot kāds man piebiedrojas cīņai ar vējdzirnavām jeb lieku nau…
Tā zīme norāda uz apdzīšanas aizlieguma beigām, nevis ātruma iero…