3 °C

Vējš 5.14 m/s

Ceturtdiena, 26. marts
Eiženija, Ženija
L
L
lainels
Kur zvanīt ārkārtas gadījumos ??? It īpaši naktīs???

Man tāds jautājums vairākām pilsētas iestādēm! Ūdekai un Ventspils siltums un citām. Kur zvanīt ja notiek kāda noplūde apkures sistēmā vai ūdens apgādes sistēmā mājā NAKTS LAIKĀ?

Views
1229
18.10.2018, 13:33
K
K
krustmateflorence
Tikai A.Lembergs.

To bardaku ,ko redzu valstī ne jau pirmo dienu,man sāp ļoti sirds.
Tikai A. Lembergs-var vadīt valsti un būt cienīgs ieņemt,pat valsts prezidenta vietu.
Es kā miljonāre un vispār kā zolīda kundze,lūdzu Dievu,lai šo saeimu pašreizejais prezidents atlaiž,ir jābūt īstam Saimniekam pie valsts vadības stūres,un redzams ka labāka dotajā momentā -par A. lembergu nav.Mīļais Dievs palīdzi viņam.

Views
2078
18.10.2018, 10:13
Lelle
Lūgums ;)!

Ļoti lūdzu kādu atsūtīt man Pārventas,P.Stradiņa ielas bijušā restorāna KARAVELLA telef.nr.,kurš atrodas zem plāksnītes,,FOR SALE,,!
@pasts [email protected]

Views
652
14.10.2018, 20:42
B. Jurševics
Ventspils koncertzāles nosaukums!

Piektdien Ventspils dome ar savu lēmumu jaunajai koncertzālei deva nosaukumu "Latvija".
Uzskatu, ka šis nosaukums ir nepiemērots Ventspils koncertzālei un izsaka tikai Ventspils vadības ambīcijas gan pret Latvijas galvaspilsētu, gan Latvijas valsti kopumā. Kā jau minēts kādā no video.... nosaukums Latvija dots, lai "iegrieztu" Rīgai...
Jebkuru lēmumu ir iespējams mainīt, arī šo, ja sabiedrības vairākums to atbalsta.

Views
547
13.10.2018, 23:02
Imants Jukumsons
VAI KĀDS VAR PALĪDZĒT?

Ļoti, ļoti vajadzība pēc video-kameras uz rītdienu, sestdienu , kas varētu izīrēt
Ventspilī? (ļoti labas kvalitātes)
Godīgu attieksmi, pret mantu kā ari atlīdzību.
LŪDZU ZVANĪT UZ TELEFONU; 29627096

Views
1060
12.10.2018, 16:56
Rūta Kairiša
Kur iespējams salasīt dižskabārža augļus

Sveiki,
Kur iespējams Ventspilī salasīt dižskabārža auglīšus?

Views
383
11.10.2018, 21:45
Pēdējās komentētās

Pardon par misēkli tekstā ;)

Pirms 17 minūtēm

Beidzot kāds man piebiedrojas cīņai ar vējdzirnavām jeb lieku nau…

Pirms 18 minūtēm

Tā zīme norāda uz apdzīšanas aizlieguma beigām, nevis ātruma iero…

Pirms 45 minūtēm