-20 °C

Vējš 0 m/s

Pirmdiena, 9. februāris
Simona, Apolonija
Ragnar
Robežu iela

Paziņoju,ka neskatoties uz solījumu atjaunot man iespēju iebraukt savā īpašumā 2.jūlijā vēl līdz šim brīdim nav tādas iespējas. Sakarā ar to lūdzu man neuzbāzties ar muļķīgām prasībam ziemā tīrīt sniegu no trotuāra va rudenī grābt lapas. Es to apsolīšu izdarīt un pēc trim mēnešiem izpildīšu.

Views
3026
09.10.2018, 09:17
pareizais
VARBŪT IR AR KO PALĪDZĒT..?

Sirdi plosošu nelaimi piedzīvojusi Rita un viņas ģimene no Olaines pagasta. Ugunsgrēks izpostījis viņu māju un vairāku gadu garumā sagādāto iedzīvi. Rita kopā ar savu divus gadus veco meitiņu no liesmām glābās, izlecot pa logu.

https://skaties.lv/degpunkta/ugunsdrosiba/pakeru-bernu-un-izlecu-pa-logu-olaines-puse-mate-ar-divus-gadus-vecu-meitu-knapi-paglabjas-no-liesmam/komentari/#comment-310510

Par mantu ziedošanu rakstīt [email protected], tel.22114433. Ģimene ir pateicīga par kaimiņu un draugu līdzšinējo atbalstu.
Ziedot ģimenei var uz Ritas Ķepures kontu LV25HABA0551034685021, ar norādi “ziedojums”.

Par cik redzu daudz sludinājumu par, to ka atdod daudz ko, gan drēbes gan mēbeles, varbūt ir kas var ko palīdzēt.
Nelaime var katru piemeklēt; žēlsirdība vienmēr atmaksājas.
Sūtīt var mazas pakas ari ar omniva...

Views
1104
07.10.2018, 07:41
K
K
krustmateflorence
MUĻĶO TAUTU,UN IZLAUPA VALSTI.

Klausos un skatos,kādus brīnumus vēlētājiem sola tagadējie un topošie-100.gudrās galvas.
Tik lielu muldēšanu sen nebiju dzirdējusi.
Neviena konkrēta vārda nedzirdēju,pa palīdzību daudzbērnu ģimenēm, invalīdiem ,bezdarbniekiem,un tiem kuri nonākuši kredītu cilpā.
Neviena vārda par valsts meža nozares sakārtošanu, par seksuālo minoritāšu laulības legalizāciju, neviena vārda par dzīvnieku aizsardzību.
Vārdu sakot ,nu redzams Latvijā nekas radikāli nemainīsies,tās pašas runas,tie paši lozungi,tikai citās krāsās.
Es kā milijonāre vienmēr izdzīvošu,jo pa naudu var nopirkti visu, bet ko darīs trūcīgā tautas daļa ,es patiešām nezinu?
Es un mani radi un draugi,šogad balsosim par liberāliem,viņi arī sola,bet nemelo.

Views
1227
02.10.2018, 18:36
Pipars
Daudz laimes jubilāram!

Kāds man šodien milzīgs prieks
Apsveikt to, kas gaviļnieks.
Ziedi, bučas straumēm plūst
Un pats gaviļnieks tik kūst!

Lai Tev viss būtu ,un par to Tev nekas nebūtu!
Priekā Aivar!

Views
1463
27.09.2018, 16:49
snaiperis999
A ko citu...

Izlasot šodien VB redakcijas brīdinājumu par komentēšanu ne par tēmu,sapratu ka esmu saņemis (var teikt ka daļēji) nepamatotu aizrādījumu tikai tāpēc ka kāds cilvēks ir zvanījis par,it kā attiecību skaidrošanu,starp mani un Mikess,kas neatbilst tai tēmai,kurā šāda izskaidrošanās notiek.Varbūt zvanītājs (tāja) grib ,lai būtu cita izskaidrošās?
Sakarā ar neiedziļināšanos nopietni realitātē un pieejot pie lietas tikai virspusēji,kā to dara VB redakcija,rakstu sekojošo komentāru.

Views
1140
26.09.2018, 10:38
V
V
Vampīrs
Malka

Sveika tauta.Malka visiem ziemai sapirkta?Ka ar krapniekiem,neistus kubus vel daudzi vada?Padalieties ar info kur labak ñemt,kur neñemt.

Views
1245
26.09.2018, 06:09
Pēdējās komentētās

Kamu bisa hubungi WhatsApp 0813-6034-199 Atau 1500920. Jelaskan a…

Pirms 4 stundām

Tips membatalkan pengajuan Lazbon, Langsung via Call Center Whats…

Pirms 5 stundām

Panduan membatalkan pinjaman Easycash, Telepon Call Center Easyca…

Pirms 5 stundām